19.06.2012. / 08:27

Autor: Hina

Mandžukić i Ćorluka:

"Sudac je slijep"

Hrvatski nogometni reprezentativci nisu u ponedjeljak kasno navečer skrivali razočarenje zbog gubitka utakmice sa Španjolskom za plasman u četvrtfinale europskog nogometnog prvenstva, no po njihovim ocjenama suci su odlučili tko će nastaviti daljnje natjecanje.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELLPhoto: Goran Stanzl/PIXSELLHrvatski nogometni reprezentativci nisu u ponedjeljak kasno navečer skrivali razočarenje zbog gubitka utakmice sa Španjolskom za plasman u četvrtfinale europskog nogometnog prvenstva, no po njihovim ocjenama suci su odlučili tko će nastaviti daljnje natjecanje.

"Tužno, žalosno. Ne mogu prežaliti što se nismo plasirali u četvrtfinale, ali mogu reći da su suci odlučili tko će proći dalje. Svi smo bili odlični, jer ravnopravno odigrati protiv Španjolske, čak i stvoriti više konkretnih prilika protiv takve ekipe, nije mala stvar. No, očito netko nije htio da prođemo dalje," kazao je Mario Mandžukić nakon poraza od Španjolske koji je Hrvatsku udaljio s europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

Vedran Ćorluka je njemačkog suca Starka prozvao slijepcem koji je oštetio hrvatsku ekipu. "Sudac je slijepac, nije vidio dva čista jedanaesterca, a upitan je i španjolski gol. Jednostavno, nemam riječi, sudio nam je slijepac'", kazao je Čarli.

Kapetan reprezentacije Darijo Srna smatra kako je hrvatska reprezentacija pokazala da se može nositi s najboljom ekipom na svijetu. "Teško mi je bilo što reći. No, ne trebamo spuštati glavu. Pokazali smo da spadamo u sam vrh nogometa", kazao je Srna.

Igrali smo dobro, Španjolci su praktički bili bez šanse, a mi smo složili nekoliko sjajnih", kazao je kapetan reprezentacije te se okrenuo budućnosti: "Zahvaljujem se svim svojim suigračima na uloženom trudu u zadnjih mjesec dana i za sve što su dali za ovu reprezentaciju. Zahvaljujem i šefu, koji nas je sjajno vodio proteklih šest godina, ali ostavio je pravu ekipu i pravi kostur na kojem će budući izbornik moći graditi momčad", zaključio je Srna.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 19.06.12. 08:35

FIFA I UEFA-a SU NAJVECA mafija --Italija je morala proc......to se vec vidjelo i prije, sve manje ljudi zanima nogomet jer to vise nije nogomet vec TRGOVINA.....


registracija
27/12/06

Skipp, 19.06.12. 09:01

Nisam ljubitelj nogometa i ne shvaćam urlajuće troglodite u kafićima ali ovo sam gledao na ZDF-u (namjerno, da izbjegnem domaće komentatore) no tamo je njemački komentator rekao za obje ove situacije da su bili jedanaesterci. A bio je i njemački sudac. Pa vi vidite.Ne mogu nam oprostiti ono izbacivanje....


registracija
19/1/11

sandoval, 19.06.12. 09:19

Tako je Skipp,
1. osveta njemaca.
2. Platini i UEFA ne žele malu Hrvatsku u daljnjem natjecanju, dosta su i kvalifikacije
3.Velika lova, treba pokriti sve muljaže i lopovluk UEFE
Mafijaaa


registracija
16/6/12

blijesak4, 19.06.12. 10:32

Sve je to Bog dao tako da ispadnemo
i neka je dao.
Sve se novac okraće i to im je najvažnije.

I bolje da ne osvoje ništa dok su komunisti na vlasti. Kad pobijedi HDZ
onda će Bog opet dati da budemo dobri u nogometu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika