19.06.2012. / 09:17

 

Prosvjed radnika Diokija

Radnici Diokija traže hitnu isplatu zaostalih plaća i pokretanje proizvodnje kako bi preživjeli i oni i hrvatska petrokemijska industrija

Photo: Patrik Macek/Pixsell (arhiva)Photo: Patrik Macek/Pixsell (arhiva)Stožer za obranu Diokija u Zagrebu organizira prosvjed radnika te tvrtke "budući da rješenje problema za radnike Diokija nije pronađeno do kraja prošlog tjedna iako im je to obećano od strane predstavnika Vlade". Prosvjednici će se do podne okupiti na Trgu bana Jelačića, od kuda će krenuti Radićevom ulicom ka Trgu Sv. Marka.

Radnici Diokija traže hitnu isplatu zaostalih plaća i pokretanje proizvodnje kako bi preživjeli i oni i hrvatska petrokemijska industrija.

Prošlog je tjedna, 13. lipnja, Stožer za obranu Diokija, nakon razgovora u Ministarstvu gospodarstva, prosvjed odgodio za ovaj tjedan, 19. lipnja, navodeći tada kako to vrijeme od nekoliko dana smatraju dovoljnim da Vlada napokon objavi konkretan plan spašavanja njihove tvrtke, kao što su im obećali, da se pokrene proizvodnja i isplate zaostale plaće.

Budući da rješenje problema za radnike Diokija nije pronađeno najavili su prosvjed.

Vezane vijesti

Ježić: Sretan sam što je Vlada donijela takvu odluku

Ježić: Sretan sam što je Vlada donijela takvu odluku

Vlasnik tvornice Dioki, Robert Ježić, uskoro će potpisati ugovor o vlasničkoj strukturi tvrtke u kojoj će sudjelovati s jedan posto, prenosi Media… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika