19.06.2012. / 10:24

Autor: Naciona List

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Optužnica tereti Karamarka da je usmenim putem naredio Vici Vukojeviću i Zoranu Gopcu egzekuciju višegodišnje netrpeljivosti između njegove i Glavaševe stranke

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL Photo: Slavko Midzor/PIXSELL Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je naručivao likvidaciju neprijateljstva između HDZ-a i HDSSB-a.

Optužnica tereti Karamarka da je usmenim putem naredio Vici Vukojeviću i Zoranu Gopcu egzekuciju višegodišnje netrpeljivosti između njegove i Glavaševe stranke.

Prema optužnici, slučaj "selodjeb" desio se u prostorijama KPZ-a Mostar, nedaleko od garaže ove institucije.

Sumnja se da je tamo Glavaš držan u prisilnom zatočeništvu, tijekom kojeg su ga pripadnici Karamarkove bojne napajali zagorskim kiselišom i ispitivali hoće li se pomiriti s Karamarkom.

Potom su prisilili Glavaša da im vlastitim selodjebom začepi usta. Nakon što su ga obradili, o selodjebu su izvijestili Tomislava Karamarka, stoji u optužnici.

Tomislav Karamarko poriče ove optužbe, dok je Glavaš u svojstvu svjedoka pokajnika sve priznao medijima.

Danas je pak svjedočio nekadašnji Karamarkov suradnik Vladimir Šeks, koji je ustvrdio kako Karamarko nije naručio ubojstvo neprijateljstva između HDSSB-a i HDZ-a, već da su to radili Kosorci, obučeni u odore HDZ-a.

Vezane vijesti

Naciona list: Vinković ima imunitet prema homoseksualizmu!

Naciona list: Vinković ima imunitet prema homoseksualizmu!

Saborski zastupnik HDSSB-a Zoran Vinković dobio je danas liječničku potvrdu kako ima saborski imunitet prema homoseksualizmu. Zloslutne misli ušetale… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 19.06.12. 11:20

Kara Mustafa će se žaliti. Njegova Seljačka Pljačkaška Stranka ništa nije znala niti vidjela. Po statutu stranke oni su zvekani i sitni lopovi , a sve u interesu Rvacke!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.