19.06.2012. / 11:59

Autor: Totalsport

Del Bosque: Bilo je teško

- Teška je bila ovo pobjeda. Znali smo to, kao što smo valjda sada i druge uvjerili da je nemoguće ovdje bilo odigrati onaj remi od 2-2 koji se najavljivao

Vicente del Bosque (Reuters)Vicente del Bosque (Reuters)Španjolski izbornik Vicente del Bosque je, kao i svi ostali, naznačio da je put njegove momčadi do četvrtfinala bio prilično težak. Prolaz među osam donijela im je pobjeda 1-0 protiv Hrvatske.

- Utakmica je stvarno bila dobra. Mogli su uživati svi u njoj. Mislim da smo ipak mi kontrolirali utakmicu. I prostor, i rezultat. Sve je bilo dosta dobro. Mislim da smo stvorili više šansi od suparnika, makar je bilo problema, ne mogu ih sakriti - rekao je Del Bosque i nastavio:

- Teška je bila ovo pobjeda. Znali smo to, kao što smo valjda sada i druge uvjerili da je nemoguće ovdje bilo odigrati onaj remi od 2-2 koji se najavljivao. Je, nervoze je bilo dosta. Hrvatska je učinila ovu utakmicu itekako kompliciranom za nas. Bilo je opasnosti za nas, tenzije su se pojačavale kako je utakmica išla kraju, a i Hrvatska je postajala sve opasnija.

- Ovo je sport, u svaku utakmicu moraš uložiti veliki napor da ti se to vrati i da slaviš na kraju.

Za nastavak natjecanja je Del Bosque poručio:

- Nema više nikakvih favorita. Sve je moguće, a mi se za svaku iduću utakmicu moramo savršeno pripremiti.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika