19.06.2012. / 14:30

Autor: Totalsport

Hrvatska s 11 predstavnika u Helsinkiju

Izbornik seniorske reprezentacije Siniša Ergotić objavio je popis putnika, a Hrvatska će na kontinentalnoj smotri imati 11 predstavnika, pet atletičarki i šest atletičara

Sandra Perković (Reuters)Sandra Perković (Reuters)Hrvatska atletska reprezentacija u ponedjeljak 25. lipnja putuje na Europsko prvenstvo koje se od 27. lipnja do 1. srpnja održava u Helsinkiju.

Izbornik seniorske reprezentacije Siniša Ergotić objavio je popis putnika, a Hrvatska će na kontinentalnoj smotri imati 11 predstavnika, pet atletičarki i šest atletičara.

U finsku prijestolnicu putuju braniteljica naslova u bacanju diska Sandra Perković, te Valentina Mužarić (bacanje kugle), Anita Banović (400 m), Nikolina Horvat (400 m prepone), Ana Šimić (skok u vis), Roland Varga (bacanje diska), Nedžad Mulabegović (bacanje kugle), Marin Premeru (bacanje kugle), Andras Haklits (bacanje kladiva), Marko Prugovečki (skok u dalj) i Dino Pervan (skok u dalj).

Uz njih će bitii treneri Igor Čordaš, Ivan Ivančić, Edis Elkasević i Eduard Josipović.

Vezane vijesti

EP atletika: Thorkildsen potvrdio dominaciju u bacanju koplja

EP atletika: Thorkildsen potvrdio dominaciju u bacanju koplja

Norvežanin Andreas Thorkildsen (28) obanio je naslov europskog prvaka u bacanju koplja na EP u atletici u Barceloni. Thorkildsen je trijumfom u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika