19.06.2012. / 15:32

Autor: Hina

Dogovor oko međunarodne pomoći koči koalicijski sporazum u Grčkoj

Grčki politički čelnici tek trebaju pronaći zajedničko stajalište o nepopularnom programu međunarodne pomoći i koalicijski sporazum možda neće biti postignut do kraja tjedna, izjavio je u utorak predsjednik umjerene ljevičarske stranke.

Grci se još uvijek nisu dogovoriliGrci se još uvijek nisu dogovoriliGrčki politički čelnici tek trebaju pronaći zajedničko stajalište o nepopularnom programu međunarodne pomoći i koalicijski sporazum možda neće biti postignut do kraja tjedna, izjavio je u utorak predsjednik umjerene ljevičarske stranke.

"Dobit ćemo vladu, no nisam siguran da će se to dogoditi večeras. Vjerujem da možemo postići dogovor do kraja tjedna", rekao je Fotis Kouvelis, predsjednik Lijevih demokrata.

"Postoje još neka nerješena pitanja vezana za program vlade i uvjeta (međunarodne pomoći) kojih se Grčka mora osloboditi", dodao je.

Očekuje se da će Kouvelisova vlada poduprijeti koaliciju socijalista i konzervativaca, koji su osvojili nedjeljne izbore.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika