20.06.2012. / 09:40

Autor: Hina

Blohin:

Suci su nas pokrali

"Propustili smo veliku priliku za plasman u četvrtfinale, izgubili smo, ali se nismo obrukali. Dominirali smo u većem dijelu utakmice, ali nismo iskoristili šanse. Izjednačili smo, a suci nisu priznali pogodak. Pa zašto uopće postoje petorica sudaca na terenu, lopta je sigurno prešla liniju, a sudačkih pogrešaka je bilo još", kazao je Blohin

ArhivaArhivaSuci su na pokrali, nisu nam priznali čist zgoditak, kazao je nakon poraza od Engleske (0:1) i ispadanja s EURA ukrajinski izbornik Oleg Blohin.

"Propustili smo veliku priliku za plasman u četvrtfinale, izgubili smo, ali se nismo obrukali. Dominirali smo u većem dijelu utakmice, ali nismo iskoristili šanse. Izjednačili smo, a suci nisu priznali pogodak. Pa zašto uopće postoje petorica sudaca na terenu, lopta je sigurno prešla liniju, a sudačkih pogrešaka je bilo još", kazao je Blohin, koji je istakao kako je ponosan na svoje igrače.

Engleski izbornik Roy Hodgson također je bio ponosan na svoje igrače zbog načina na koji su sačuvali pobjedu.

"To je bila vrlo dobra obranbena, disciplinirana igra. Obrana nam je stvarno bila dobra, a moramo malo više poraditi na preciznosti u predaji lopte. Protiv Talijana ćemo igrati još bolje", kazao je Hodgson.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika