20.06.2012. / 11:07

Autor: Totalsport

WTA: Poskliznule se prve dvije nositeljice

Ništa bolje nije prošao dan niti za prvu nositeljicu turnira Agnieszku Radwansku

Petra Kvitova (Reuters)Petra Kvitova (Reuters)Povećavaju se uzbuđenja uoči Wimbledona, trećeg teniskog Grand Slam turnira u godini. Ovog se tjedna igraju po dva ATP i WTA turnira, u Eastbourneu i Hertogenboschu.

Čehinja Petra Kvitova, prošlogodišnja pobjednica Wimbledona, nije na najbolji način najavila pokušaj obrane naslova u All England Clubu. Ruskinja Jekatarina Makarova ju je pobijedila 7-5, 6-4 u 1. kolu turnira u Eastbourneu, a Kvitova je tijekom meča čak pet puta gubila vlastiti početni udarac. Osvojila je Kvitova samo 29 posto poena nakon drugog servisa (10 od 35), te napravila šest dvostrukih servis-pogrešaka.

Ništa bolje nije prošao dan niti za prvu nositeljicu turnira Agnieszku Radwansku. Istina, imala je težak ždrijeb jer Bugarka Cvetana Pironkova igra sjajno na travi, no poraz 6-2, 6-4 je ipak iznenađenje. Kao i demonstracija sile od strane Pironkove koja je osvojila čak 20 poena više u meču (65-45).

WTA Eastbourne, 1. kolo:

Pironkova - A. Radwanska (1) 6-2, 6-4

Makarova - Kvitova (2) 7-5, 6-4

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika