20.06.2012. / 11:34

Autor: Totalsport

Ibrahimović: Željeli smo pobjedu za naše sjajne navijače

Opet, kopka nas osjećaj da smo mogli i duže trajati na ovom prvenstvu. Zbog toga smo tužni - rekao je Hamren

Zlatan Ibrahimović (Reuters)Zlatan Ibrahimović (Reuters)Partijama na Europskom prvenstvu, Zlatan Ibrahimović je još jednom potvrdio golemu igračku veličinu. Sve tri utakmice u skupini odigrao je Milanov napadač odlično, ali njegova Švedska ipak nije mogla pratiti Zlatanovu klasu.

Švedska je prve dvije utakmice na europskoj smotri izgubila, od Ukrajine 2-1 i Engleske 3-2. U obje je vodila. Iako su bili bez šansi za nokaut-fazu, Šveđani su u trećem nastupu nadigrali i pobijedili Francusku s 2-0. Francuze taj poraz nije koštao četvrtfinala, ali jest prvog mjesta u D skupini, pa će u četvrtfinalu morati igrati protiv branitelja naslova i prvih favorita Španjolaca.

Švedska se, pak, sa stilom oprostila od Eura.

- Željeli smo jako dobiti ovu utakmicu za naše navijače, koji su nas sjajno bodrili na prvenstvu. Naprosto smo željeli ostaviti snažan dojam na oproštaju od Eura - rekao je Ibrahimović, koji je u 54. minuti zabio izvanredan pogodak za 1-0. Poluškaricama iz voleja.

- Bio je to fantastičan centaršut Seba (Larsona, op.a.). Cijela momčad je odigrala fantastično protiv Francuske - pohvalio je Zlatan suigrače.

Izbornik Erik Hamren, koji je golove svoje selekcije i pobjedu slavio kao da je u pitanju utakmica od krucijalnog značaja, istovremeno je bio i sretan i tužan.

- Imamo pomiješane osjećaje. Naravno da smo sretni s pobjedom, ali i s igrom koju smo prikazali protiv Francuza. Opet, kopka nas osjećaj da smo mogli i duže trajati na ovom prvenstvu. Zbog toga smo tužni - rekao je Hamren.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika