20.06.2012. / 14:00

Autor: Totalsport

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Za Parmu je omaleni nogometaš, visok samo 164 centimetra, odigrao je 70 utakmica i zabio 23 gola

Sebastian Giovinco (Wikipedia)Sebastian Giovinco (Wikipedia)Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih prava na njega.

Giovinco je dijete Juventusa u kojem je napravio prve nogometne korake. Sezonu 2007/08 proveo je na posudbi u Empoliju, a u kolovozu 2010. godine otišao je na posudbu u Parmu. Parma je prošlog ljeta otkupila 50% njegovog ugovora, što je platila tri milijuna eura.

Godinu dana kasnije, Juventus je otkupio taj Parmin suvlasnički dio, te je opet potpuni vlasnik prava na Giovincov ugovor. Klubovi nisu naveli koliko je Juventus platio Parmi, ali neki izvještaji sugeriraju da je u pitanju iznos od 11 milijuna eura.

Parma se priopćenjem zahvalila Giovincu na fantastičnim igrama u njezinu dresu, te mu poželjela sve najbolje na Euru i u nastavku karijere. Za Parmu je omaleni nogometaš, visok samo 164 centimetra, odigrao je 70 utakmica i zabio 23 gola.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika