20.06.2012. / 15:00

Autor: Totalsport

Drogba: Shanghai je moj novi klub

- Dobro sam razmotrio sve ponude koje sam imao i odlučio se za Shanghai. Vjerujem da je to za mene u ovom trenutku najbolji potez - rekao je slavni centarfor

Didier Drogba (Reuters)Didier Drogba (Reuters)Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog bivšeg suigrača Nicolasa Anelke.

Potpisao je Drogba dvoipogodišnji ugovor, odnosno do kraja 2014. godine. Pretpostavlja se da bi do isteka ugovora o radnom odnosu trebao zaraditi 25 milijuna funti: igrat će za 200.000 funti tjedne plaće.

- Dobro sam razmotrio sve ponude koje sam imao i odlučio se za Shanghai. Vjerujem da je to za mene u ovom trenutku najbolji potez - rekao je slavni centarfor dodavši:

- Radujem se novom izazovu, iskustvu života u novoj kulturi. Uzbuđen sam i stoga što svojim dolaskom potičem daljnji razvoj kineskog nogometa.

- Također se nadam da ću moći raditi na poboljšanju veza između Kine i Afrike.

Morat će Drogba najprije pomoći svom klubu, koji nakon 13 odigranih kola drži ispodprosječno 12. mjesto na ljestvici 16 prvoligaša.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika