23.06.2012. / 10:59

Autor: Hina

Njemački mediji likuju:

"Konačno Euro bez Grčke!"

Njemački mediji u subotu slave čistu pobjedu svoje reprezentacije u četvrtfinalu protiv Grčke (4-2) i plasman u polufinale na Euru, nazivajući Mannschaft "nezaustavljivim".

Mario GomezMario GomezNjemački mediji u subotu slave čistu pobjedu svoje reprezentacije u četvrtfinalu protiv Grčke (4-2) i plasman u polufinale na Euru, nazivajući Mannschaft "nezaustavljivim".

"Više nas nitko neće zaustaviti !", piše "Bild" na naslovnici, dodajući u podnaslovu: "A posebice ne Englezi ili Talijani", koji mogu biti suparnici Nijemcima u polufinalu u četvrtak u Varšavi.

Taj dnevnik je Mesutu Oezilu dao najbolju ocjenu (1, odnosno 10/10) jer je "konačno pokazao svoju svjetsku klasu tako da je bio sudionik izgradnje svih njemačkih pogodaka".

"Njemačka je dignula u zrak grčku utvrdu", nadovezuje se "Kicker". Ovaj sportski časopis tvrdi da je ova 15. pobjeda zaredom u 15 utakmica za izabranike Joachima Loewa predstavlja "svjetski rekord".

Sportsko ironični internetski portal 11Freunde (11prijatelja) poprataio je sinoćnju utakmicum prigodnim humorom "Konačno Euro bez Grčke!" kao i "Tagesspiegel": "Njemačka je izbacila Grčku s Eura".

"Bild" dodaje i da se njemačka vlada može zadovoljiti "sportskim neuspjehom Grka".

Vrlo ozbiljni "Frankfurter Allegemeine Zeitung" pozdravlja hrabar potez Joachima Loewa, koji je na klupi ostavio Podolskog, Muellera i Gomeza da bi u prvoj postavi istrčali mladi Reus (23 godine), Schuerrle (21 godina) i ne više tako mladi Klose (34 godine).

"Njemačke rotacije okrunjene uspjehom: izbornik Loew je dokazao hrabrost kao što nije napravio dugo i za to je nagrađen", dodaje taj list.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

registracija
30/11/09

Dugoprugas, 23.06.12. 17:11

Grci su imali silnu srecu da su bili u najslabijoj grupi ,i tu su opet sretno pobjedili nesposobne Ruse.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika