23.06.2012. / 19:57

Autor: Hina

Sućut Josipovića češkom predsjedniku Klausu

U povodu tragične prometne nesreće kod tunela Krpani na autocesti A1 Zagreb-Split, u kojoj je noćas stradao velik broj čeških turista, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je poruku sućuti predsjedniku Češke Republike Vaclavu Klausu, priopćeno je iz Ureda predsjednika Josipovića.

ArhivaArhivaU povodu tragične prometne nesreće kod tunela Krpani na autocesti A1 Zagreb-Split, u kojoj je noćas stradao velik broj čeških turista, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je poruku sućuti predsjedniku Češke Republike Vaclavu Klausu, priopćeno je iz Ureda predsjednika Josipovića.

„S neizmjernom tugom i žalošću primio sam vijest o stravičnoj prometnoj nesreći češkog autobusa koja se rano jutros dogodila u Hrvatskoj u kojoj je život izgubilo osam čeških državljana među kojima i jedno dijete, a mnogi zadobili tjelesne ozljede.

Molim Vas da ovim putem u ime građana Republike Hrvatske i moje osobno ime primite našu najdublju sućut za ovaj tragični događaj u kojem su stradali češki državljani.

Također Vas molim da obiteljima unesrećenih prenesete izraze moje najdublje sućuti. Istovremeno želio bih Vas uvjeriti, gospodine Predsjedniče, da će nadležne hrvatske službe, a pogotovo medicinske, učiniti sve što je moguće da se povrijeđenima pruži sva moguća stručna pomoć i njega“, stoji u poruci sućuti predsjednika Josipovića predsjedniku Češke Republike Vaclavu Klausu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika