23.06.2012. / 19:58

Autor: Hina

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do propasti židovske države, objavila je novinska agencija Fars.

IlustracijaIlustracijaVisokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do propasti židovske države, objavila je novinska agencija Fars.

Prošlotjedni krug pregovora o nuklearnom programu između irana i svjetskih sila u Moskvi nije donio nikakvog pomaka, povećavajući bojazan da bi Izraelci mogli pokrenuti jednostranu vojnu akciju kako bi smanjili iranske nuklearne aktivnosti.

Dvije su se strane složile oko održavanja predstojećeg sastanka tehničkih stručnjaka 3. srpnja, u nastojanju da spase cijeli proces od potpunog neuspjeha.

"Oni ne mogu naškoditi iranskoj revoluciji niti sustavu", rekao je general Mostafa Izadi, zamjenik zapovjednika stožera iranskih oružanih snaga, a prenosi Fars.

"Ako cionistički režim odluči poduzeti vojne akcije protiv Irana, oni će rezultirati završetkom njegovih napora", rekao je Izadi.

Vezane vijesti

Ukinite blokadu Gaze

Ukinite blokadu Gaze

Pedeset međunarodnih nevladinih organizacija i agencija UN-a pozvalo je u četvrtak Izrael da ukine blokadu pojasa Gaze, u povodu 5. godišnjice… Više

Komentari

registracija
22/4/12

nesolipamet, 23.06.12. 20:49

Tužno je šta taj Izrael radi.


registracija
4/6/12

Mesić, 23.06.12. 23:52

Sila Boga ne moli! Izrael komanduje u regionu, a i šire.


registracija
19/7/11

bubba, 24.06.12. 13:26

manji je problem što misli izrael a što iran, nego je stvar u tome da izrael želi uvući sad u novi rat i proširiti sukobe na što više zemalja.


registracija
9/11/09

superhik, 24.06.12. 13:53

Na Izrael treba gledati kao na americku vojnu bazu na bliskom istoku. Ta bi tvorevina odavno propala da ih ne podrzavaju medjunarodni zidovski bankari koji kontroliraju Ameriku i Englesku, a od konca II ( svjetskog) kapitalistickog rata prisiljavaju i Njemacku na placanje odrzavanja te kolonijalne tvorevine. Izraelski atomski monopol treba po svaku cijenu odrzati kako bi se kontrolirao arapski nacionalizam jer bi tim propali marionetski rezimi koji omogucavaju pljacku i kontrolu njihovih prirodnih resursa ( nafte) a tim i odrzavanje globalog financiskog sistema koji pociva na tim principima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika