26.06.2012. / 12:56

Autor: Nacional.hr

Avangardna modna revija Zigman i Brnelić

U riječkoj tvornici Torpedo 28.6. održat će se neobican avangardni modni događaj dizajnera Jurja Zigmana i koreografkinje Ivone Brnelić. Ovo modno događanje predstavlja platformu za sve modne dizajnere, vizažiste i stiliste frizura koji se ne boje slijediti kreativnost s odmakom od uobičajenog

Tijekom festivala Riječke ljetne noći održat će se S^B FASH!ON modni događaj koji promiče modu bez pravila, slobodnu, strastvenu, nekonvencionalnu i progresivnu.

Želja ovog modnog događaja je predstaviti široj publici modu kao umjetnost, ne samo modu, već i pristup make up-u i frizurama. Ovo neće biti samo modna revija, već i "predstava" u kojoj je vizija dizajnera pretočena u jedinstveni doživljaj putem glazbe, rasvjete, scenografije, pokreta i vizuala. Time će publika doživjeti snažan scenski izričaj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Dizajner Juraj Zigman inspiraciju za svoje kreacije našao je u djelima izvođenima u riječkom HNK Ivana pl. Zajca - operama "Carmen" i "Madam Butterfly" te baletu "Carmina Burana". Zigman će kroz svoju viziju prezentirati ove opere i balet na potpuno drugačiji i samo njemu karakterističan način.

Avangardni pristup i neuokvirena kreativnost sigurno će ovu modnu prezentaciju izdvojiti od ostalih modnih revija te potvrditi status Rijeke na mapi značajnih modnih manifestacija u Hrvatskoj.

Partneri ovog prvog avangardnog modnog događanja na Riječkim ljetnim noćima su Jadrolinija, Lučka Uprava, Ghetaldus Rijeka, Perman Hair Designer.

Vezane vijesti

Šokantna i provokativna modna predstava

Šokantna i provokativna modna predstava

Modna predstava dizajnera Jurja Zigmana i koreografkinje Ivone Brnelić okupila je u prostoru riječkog Torpeda više od 1000 oduševljenih posjetitelja.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika