26.06.2012. / 16:11

Autor: Nacional.hr

Vandoren hrabri Miljenića

Veleposlanik Vandoren je ohrabrio ministra pravosuđa da ubrza posao kako bi omogućio daljni značajniji napredak učinkovitosti pravosuđa

Paul VandorenPaul VandorenMinistar pravosuđa Orsat Miljenić i veleposlanik EU-a Paul Vandoren susreli su se danas u sklopu svojih redovitih sastanaka vezano za monitoring napretka u poglavlju 23, priopćili su iz Delegacije Europske Komisije u Hrvatskoj.

Tijekom sastanka raspravljali su o pitanjima poput učinkovitosti pravosuđa, reforme sustava za provedbu zakona, prevencije sukoba interesa, anti-diskriminacije i ratnih zločina.

Veleposlanik Vandoren je ohrabrio ministra pravosuđa da ubrza posao kako bi omogućio daljni značajniji napredak učinkovitosti pravosuđa.

"Nadolazeća peer review misija u rujnu i ispravna procjena učinka djelotvornosti pravosuđa bit će važan doprinos Komisijinom Izvješću o monitoringu u listopadu," rekao je veleposlanik Vandoren.

Vezane vijesti

Ministar u resoru čiji se mandat broji mjesecima

Ministar u resoru čiji se mandat broji mjesecima

Hrvatska je u 22 godine imala deset premijera, 12 vlada, 14 ministara pravosuđa, barem šest predsjednika Vrhovnog suda i - sve to vrijeme – reformu… Više

Komentari

registracija
6/1/12

UnDeR, 26.06.12. 23:58

Nije to 'veleposlanik', nego namjesnik, šef Milanoviću i Josipoviću


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika