28.06.2012. / 13:40

Autor: Nacional.hr

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Predstavljanje novih verzija mobitela Ascend P1 TD-SCDMA i 2600mAh XL naglašava usmjerenje tvrtke na proširenje ponude proizvoda

Novi Huawei AscendNovi Huawei AscendHuawei je predstavio verzije mobitela Ascend P1 TD-SCDMA i 2600 mAh XL na sajmu GSMA Mobile Asia Expo 2012 u Šangaju. Ascend P1 TD-SCDMA bit će dostupan u Kini krajem lipnja u kanalima e-prodaje, dok će Ascend P1 XL u prodaji biti u Kini u trećem kvartalu ove godine. Huawei je na sajmu također pokazao svoje vodeće proizvode četverojezgreni pametni telefon Ascend D quad, dvojezgreni Ascend D1, četverojezgreni HD tablet MediaPad 10 FHD, kompaktni dvojezgreni pametni telefon Ascend P1 te uređaje Mobile WiFi E5331 i E5151.

"Za Huawei Device 2012. je bila uzbudljiva godina jer napredujemo i mijenjamo se kako bi postigli još bolje rezultate na konkurentnom tržištu. Stvaranjem vodećih 'flagship' serija proizvoda, Huawei Device je usmjeren na postavljanje novih standarda u industriji koji osiguravaju najbolje korisničko iskustvo. U isto vrijeme, komunicirajući našu ponudu vrijednosti Huawei Device se mijenja kako bi postao brend usmjeren na korisnike i stalno napredujemo k našem cilju da postanemo vodeći brend među mobilnim telefonima" rekao je Shao Yang, glavni direktor za marketing, Huawei Device.

Verzije mobitela Ascend P1 TD-SCDMA i 2600 mAh XL, po prvi put predstavljene na Mobile Asia Expo-u, su posljednji uređaji iz serije Ascend P1 i osiguravaju najbolje iskustvo korištenja uz više mogućnosti za personalizaciju. Mogli su se vidjeti i drugi vodeći Huawei mobiteli poput Ascend D quad-a, Ascenda D1, MediaPada 10 FHD, Ascenda P1, Huawei Honor-a te nova generacija pametnog telefona Ascend C8812 s operativnim sustavom Android 4.0.

Huawei Device također je pokazao seriju podatkovnih kartica, odnosno sedam proizvoda od PA+ standarda s brzinom skidanja podataka 21 Mbit/s do LTE Cat4 standarda s brzinom skidanja podataka 150 Mbit/s. Među istaknutim uređajima bio je i Mobile WiFi E5331, nositelj nagrade Red Dot Design iz Njemačke, te novi Mobile WiFi E5151 s Ethernet ulazom za Ethernet i 3G dual-WAN spajanje.

Sudjelovanje na Mobile Asia Expo-u potvrđuje usmjerenje tvrtke na globalnu industriju pametnih telefona. U 2011. godini Huawei je ostvario prodaju od 6,8 milijardi dolara te isporučio 20 milijuna pametnih telefona. Ove godine Huawei očekuje prodaju vrijednu 9 milijardi dolara i isporuku 60 milijuna pametnih telefona.

Ascend P1 je pušten u prodaju u Kini u travnju ove godine i sada je dostupan u preko tisuću najmodernijih trgovina diljem zemlje. U sljedećih pola godine, Huawei Ascend P1 bit će komercijalno dostupan u Njemačkoj, Rusiji, Australiji, Singapuru, Indoneziji i Maleziji. Huawei Ascend D1 bit će uskoro u e-prodaji u Kini dok je Ascend D quad predviđen za komercijalnu dostupnost u drugoj polovici ove godine.

Vezane vijesti

Mobilni telefon Huawei Ascend s Windows Phone 8 operativnim sustavom

Mobilni telefon Huawei Ascend s Windows Phone 8 operativnim sustavom

Huawei je najavio da će proširiti partnerski odnos s Microsoftom i kreirati prvi Huawei pametni telefon s Windows Phone operativnim sustavom. Novi će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika