28.06.2012. / 13:08

Autor: Nacional.hr

PLAN B zbog bolesti ne može nastupiti na INmusic festivalu

Dnevne ulaznice za nulti dan festivala (28. lipnja) će iz tog razloga koštati 230 kuna umjesto predviđenih 300 kuna na ulazu festivala

Plan BPlan BPlan B trebao je nastupiti danas, na nultom danu INmusic festivala. Nažalost, organizacija INmusic festivala noćas je primila obavijest da Plan B radi bolesti neće moći nastupiti na festivalu. Ovim putem mu organizacija festivala želi brz i uspješan oporavak.

"Na žalost zbog bolesti uzrokovane iscrpljenošću, Ben Drew (aka Plan B) morao je otkazati nastup na INmusic Festivalu u Hrvatskoj. 'Veoma sam razočaran što neću biti s vama u četvrtak. Veselio sam se posjetu Zagrebu i nastupu na ovom posebnom festivalu' rekao je Ben".

Organizatorima je izuzetno žao što publika neće imati prilike vidjeti njegov nastup ove godine na INmusic festivalu. Trenutak objave nemogućnosti nastupa stvara izuzetno velik stres za organizaciju koja trenutno radi na reorganizaciji rasporeda nastupa današnjeg dana festivala te moli za razumijevanje i strpljenje.

Dnevne ulaznice za nulti dan festivala (28. lipnja) će iz tog razloga koštati 230 kuna umjesto predviđenih 300 kuna na ulazu festivala.

Komentari

registracija
23/10/09

spinner, 28.06.12. 13:29

"bolest uzrokovana iscrpljenošću" kod rokera i estradnjaka znači da ga je droga zela...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika