28.06.2012. / 15:16

Autor: Hina

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz jednog tjednika da on želi biti predsjednik Hrvatskog sabora, a po njegovom sudu tu informaciju su možda plasirale neke kolege iz SDP-a koje je nazvao slinavcima oko premijera Zorana Milanovića.

Zlatko KomadinaZlatko KomadinaPotpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz jednog tjednika da on želi biti predsjednik Hrvatskog sabora, a po njegovom sudu tu informaciju su možda plasirale neke kolege iz SDP-a koje je nazvao slinavcima oko premijera Zorana Milanovića.

"Želim poručiti svojim kolegama u stranci, a takvih očito ima koji su plasirali ovakve gadarije da, ako mi imaju što poručiti, to kažu u lice ili da se potpišu kao izvor informacija onima kojima daju takve informacije", rekao je Komadina na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru.

Komadina tvrdi da je tjednik bez da je razgovarao s njim pustio informaciju o tome da on želi biti predsjednik Sabora dok se predsjednik Sabora Boris Šprem oporavlja u bolnici od operacije. No, po njemu, informacije su plasirale kolege iz SDP-a.

"Po mom sudu, radi se o moguće nekim kolegama slinavcima oko kolege Milanovića koji misle da mu se tako dodvoravaju ili mu valjda čine neku uslugu ili možda o kolegama koji nemaju petlje reći što ih muči, pa koriste mene kao sredstvo za unutarstranačke obračune", rekao je Komadina.

Novinarima je rekao kako teško može reći tko su ti "slinavci". Dodao je da je u istom tjedniku u zadnje tri, četiri godine bilo napisa o njemu te da ima previše koincidencija da bi to bilo slučajno.

Upitan zašto bi se stranačke kolege dodvoravale Milanoviću rekao je da su različiti načini za nečije napredovanje. Upitan misli li da ga premijer Milanović ne voli, rekao je "teško da možemo govoriti o ljubavi između dva muškarca".

Komadina je ustvrdio da su u SDP-u velika većina časni i odgovorni ljudi, ali da u svakom žitu ima kukolja pa tako i kod njih.

Ustvrdio je da je on kandidiran za mjesto župana Primorsko-goranske županije i i da je ta dužnost nespojiva s predsjednikom Sabora. "Pametnom je dovoljno, a o ostalim potezima ću se konzultirati s pravnom strukom", rekao je Komadina.

Špremu i njegovoj obitelji izrazio je podršku u borbi za zdravlje predsjednika Sabora.

Komadina smatra da je vrijeme objavljivanja članka nekorektno prema Špremu i njegovoj obitelji jer se radi o bolesti.

"Nisam lešinar, nikad to nisam ni bio, niti bih gradio ikakvu političku karijeru na nečijoj nesreći ili bolesti", zaključio je Komadina.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 28.06.12. 16:52

Oni se kolju i podmeću si zbog fotelja?

Ništa nisu bolji od prethodnih! Samo se bave podizanjem poreza, cijena energenata, ideološkim podjelama u društvu i sličnim.

Danas slavodobitno najavljuju uvođenje novog pravopisa! Ovi ne mogu bez Juge nikako! Hrvatsku vraćaju u SRH. Na Vukovaru testiraju reakcije za proslavu Dana državnosti a pitanje je što će biti s 5. kolovozom?! Hrvati su glup narod, baš kao da osim HDZ-a i SDP-a nema trećih!

http://www.youtube.com/watch?v=qxIHi5UyEBc


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 28.06.12. 18:16

Kajem se što dadoh glas Milanoviću....sad vidim da su isto sranje kao i ADZe banda. Komadina ima potpuno pravo,oko Milanovića sve balavac do balavca.Bernardić.....Maras.....a i Mile je tu neđe.Poznato je da mi muškarci sazrijevamo tek poslije 50-e,šta tu ima više da se priča. Kome u ruke dopadošmo,jadna nam majka?


registracija
30/11/10

jato, 29.06.12. 06:12

Crveni kmeri razmišljaju samo o foteljama, ali mislim da je svakim danom sve bliži trenutak da završe u otpadu...


registracija
27/8/10

ciglanailovac, 29.06.12. 06:36

sta brlja ovaj Komadina,pravi tifusar,malo bolestan,malo prica gluposti,ako mu se nesvidja u u SDP,a on neka predje u HDZ stranku lopova,tamo mu i jeste mjesto,prdonja se naucijo samo nesta brljati.


registracija
6/4/12

elem, 29.06.12. 08:06

Kada se pročita sporni tekst shvatit ćete što Komadinu smeta. I naravno, u pravu je kada kaže da mu pakiraju slinavci.
Npr. Bernardić. Što on može napisati u rubriku do sadašnje iskustvo? A Bernardića ima jako puno.


registracija
9/3/10

nostradurus, 29.06.12. 10:10

Meni se ovo čini kao djelo nekog vještog "špijuna" koji je možda u drugoj partiji.


registracija
22/4/12

nesolipamet, 29.06.12. 10:15

Baš tako gospon Komadina,em balavci em nesposobni do bola. Jesam ljevičar,jesam glasač te koalicije....a jesam i razočaran u tu mraku nesposobnu.


registracija
11/1/10

fluid, 29.06.12. 13:25

Komadina samo dokazuje da pored nedostatka osjećaja za odgovornost,moralnost i dosljednost,jezik ulice je ono što im ide od ruke bez problema i pardona.Važno je da ih se samo malkice okrzne i da vidiš kako "znaju"braniti vlastiti integritet.Još kada bi tako uspješno branili i integritet Hrvatske,bilo bi super.Sve hrvatski biser do bisera.Kakva nam je srednjeobrazovana kasta kada visokoobrazovana kasta zrači ovolikom količinom zabluda i primitivizma!? Holijeva - neznam gdje sam pogrišeila.Nisam pisala email kao ministrica već kao privatna osoba! Bože sačuvaj ovakve pameti i morala.Izjave tipa ;ne osjećam se krivim,nisam znao,ne osjećam se odgovornim,neću dati ostavku jer nemam veze sa tim... Toliko bisera gluposti može samo izvaljivati kasta koja zaista nije ništa naučila,bez obzira na očigledno promašene titule i staleže koje su im,po meni date bez ikakve osnove.Osnove kulture,morala i odgovornosti nema nijedan hrvatski političar.I to je suštinski problem.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika