Objavljeno u Nacionalu br. 441, 2004-04-27

Autor: Plamenko Cvitić

TOP STIPENDIJA ZA TOP STUDENTE 2004.

Želimo poduprijeti studente u obrazovanju

Žarko Kraljević: "Da bi student postao članom Diners Cluba, dovoljno je potražiti pristupnicu na www.diners.hr, te je isprintanu i popunjenu dostaviti u Diners Club u Praškoj 5 u Zagrebu"Žarko Kraljević: "Da bi student postao članom Diners Cluba, dovoljno je potražiti pristupnicu na www.diners.hr, te je isprintanu i popunjenu dostaviti u Diners Club u Praškoj 5 u Zagrebu"Diners Club jedina je kartičarska kuća na hrvatskom tržištu koja u ovom trenutku nudi posebne kreditne kartice i mladima. Uz jedinstvenu dodatnu karticu za mladež stariju od 14 godina ? Junior Card ? tu je i prva kreditna Studentska kartica na hrvatskom tržištu. Studentska je kartica namijenjena studentima hrvatskih sveučilišta. Uz nju studentski život postaje jednostavniji, a roditelji se više ne moraju brinuti o slanju novca svojoj djeci koja ne studiraju u mjestu stanovanja. Ujedno, korisnici ove kartice mogu jeftinije doći do ISIC iskaznice, koja omogućuje povoljnija putovanja diljem svijeta.

Stipendiranje studenata ulaganje je u budućnost, a Diners Club tako na najbolji način dokazuje koliko vjeruje u generacije koje dolaze. Studentski su dani pravo vrijeme kad se mladim ljudima treba pružiti potpora i omogućiti im da se u potpunosti posvete svom radu.

Da bi student postao članom Diners Cluba, dovoljno je potražiti pristupnicu na www.diners.hr, te je isprintanu i popunjenu dostaviti u Diners Club u Praškoj 5 u Zagrebu. Uz pristupnicu je dovoljno priložiti fotokopiju prve stranice indeksa, čime se dokazuje status studenta na nekom od hrvatskih sveučilišta.

Pogodnosti koje kartica donosi
Studentskom je karticom moguće plaćati robu i usluge na više od 50.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i 12 milijuna diljem svijeta. Ujedno, studenti svojom redovitom potrošnjom sudjeluju u jedinstvenom besplatnom nagradnom programu i osvajaju vrijedne darove. Na brojnim prodajnim mjestima mogu se koristiti i mogućnošću obročne kupnje, a posebno za njih osmislili smo i mjesečna druženja u zagrebačkoj “Papayi”.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika