Objavljeno u Nacionalu br. 326, 2002-02-12

Autor: Nacionalova redakcija

Trend

Krema koja pomlađuje

Ako vam se čini da vam je koža lica umorna ili čak pomišljate na odlazak k estetskom kirurgu, kudikamo je jeftinije i ugodnije rješenje Chanelova restrukturirajuća krema protiv bora ‘Precision’. Krema djeluje na sve ključne slojeve kože te ispravlja vidljive znakove starenja. Već nakon kraće primjene lice postaje glatko, obnovljeno, elastično i istinski pomlađeno. Izradio ju je Chanelov istraživački laboratorij C.E.R.I.E.S prema iznimno djelotvornoj formuli, od posebnih agenasa koji jačaju temeljne molekule kože. Uz kremu dobivate i rukavice za masažu i upute o masaži zahvaljujući kojoj krema postiže efekte estetske kirurgije.
Cijena: 599 kn
Adresa: ‘Fulmin’, Teslina 6, Zagreb, Marulićeva 4, Split

Modna predstava DiCaprio

Modri sako iz najnovije kolekcije za muškarce ‘DiCaprio’ jedan je od brojnih modela te Varteksove modne marke koje je 12 mladih hrvatskih glumaca nosilo na prošlotjednoj ‘Modnoj predstavi’ u zagrebačkom HNK. Nesvakidašnju je reviju režirao Ivan Leo Lemo a u njoj su sudjelovali i Ranko Zidarić i Ecija Ojdanić. Modro je odijelo izrađeno od 100-postotne vune, iznimno je lagano i udobno, a može se nositi i s prslukom i bez njega. Odlično mu pristaje ružičasta pamučna košulja ‘Milano’, te modri kaput ‘Drapis’ izrađen od mješavine runske vune i kašmira. Ovogodišnja se kolekcija ‘DiCaprio’ za jesen/zimu 2001./02. sastoji od tri programa: poslovnog, casual i svečanog, koji su izrađeni u sivim, smeđim i zelenim tonovima.
Cijena: kaput 1280 kn, odijelo 1880 kn, košulja 360 kn, kravata 155 kn, šal 399 kn
Adresa: DiCaprio, Bogovićeva 1b, Zagreb

Polučizmice Roberto Botticelli

Crne polučizmice Roberto Botticelli odlično pristaju mladim poslovnim ženama koje teže ekstravagantnom izgledu. Ručno su izrađene od crne lakirane kože, prošivene bijelim koncem i ukrašene remenčićima i zakovicama. Iako su vrlo uske, lako se navlače na nogu zahvaljujući zatvaraču s unutrašnje strane. Rade se u malim serijama, a na temelju ovog modela osmišljene su i cipele te polusandale identičnog oblika. Unatoč visokoj peti, u tim čizmicama nećete se poskliznuti jer je u kožnati potplat ugrađen gumeni podložak, koji ujedno štiti nogu od vlage. U dućanu Botticelli možete nabaviti i čizme s perjem, čizme s kopčama nalik onima na korzetu te muške i ženske kaubojske čizme.
Cijena: 2450 kn
Adresa: Roberto Botticelli, prolaz Lovački rog, Ilica 14, Zagreb

Voda iz Brita fjorda ili filtrirana Brita voda

Zadnji je čas da počnete razmišljati o kvaliteti vode, jer svakog dana popijete najmanje dvije litre te za život važne tekućine. Ako ne kupujete flaširanu izvorsku vodu, nabavite najnoviji Britin ekskluzivni model filtera za vodu ‘Fjord Chrome’, koji je proizveden u povodu 35. godišnjice osnutka te njemačke tvrtke specijalizirane za izradu kućnih filtera za vodu. ‘Brita Fjord Chrome’ ima kromirani poklopac, pokazuje vam stanje istrošenosti filtera, a zahvaljujući elegantnom obliku možete ga staviti i u vrata svog hladnjaka. Filter iz vode uklanja sve teške metale, aluminij, znatno reducira kamenac, klor, pesticide i organske nečistoće, za zdravlje iznimno štetne tvari.
Cijena: 349 kn
Adresa: trgovački centri Plana promet, Pevec, Kerametal, Kristal

Koštani porculan Wedgewood

Trebate li porculanski servis visoke kvalitete za kakav dar ili za svoje kućanstvo, svratite u prodavaonicu ‘Wedgewood- Rosenthal’ u kojoj se prodaju isključivo servisi tih dviju prestižnih marki. Servis ‘Corncupia’ iz ovosezonske ‘Wedgewoodove’ kolekcije izrađen je od koštanog porculana, materijala koji je svojom bjelinom i prozirnošću proslavio tu britansku tvornicu svjetskoga glasa. Osim tanjura raznih dimenzija s ornamentom ‘Corncupia’, možete kupiti i servis za kavu i čaj, pepeljare, zdjelice, okvire za slike, satove, igraće karte i zdjelice za nakit. Svi se predmeti prodaju pojedinačno, a setovi se slažu prema željama naručitelja, bilo da se radi o britanskom ‘Wedgewoodu’ ili njemačkom ‘Rosenthalu’.
Cijena: sat 994 kn, osmerokutna zdjelica 549 kn, okrugla zdjelica 326 kn, okvir 490 kn
Adresa: Wedgewood-Rosenthal, Centar Kaptol, Tkalčićeva 90, Zagreb

Sportski Guess sat

Djevojke i mladići koji vole Guess odjeću, odsad u Zagrebu mogu nabaviti i Guess satove osebujnog i modernog dizajna. Taj sat iz Guess Steel kolekcije ujedinjuje ljepotu, stil i kvalitetu, a kombinacija je modernog i sportskog sata te spada među satove prihvatljivijih cijena. Oni koji žele nešto skuplje satove mogu odabrati neki iz luksuznog programa ‘Guess Collection’. Tvrtku Guess 1981. su na jugu Francuske osnovala braća Maurice, Paul i Armand Marciano. Isprva su proizvodili samo traperice, a danas proizvode za žensku, mušku i dječju odjeću te satove, nakit, naočale, torbe i cipele. Proizvodi Guessa danas se mogu nabaviti u 35 zemalja a prepoznatljivi su po originalnom, ujedno klasičnom i modernom dizajnu.
Cijena: 906 kn
Adresa: Casio Centar, Countdown Centar, ‘Kruna, Importanne Centar, Zagreb

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika