Objavljeno u Nacionalu br. 323, 2002-01-22

Autor: Nacionalova redakcija

Želite li potpuno promijeniti svoj imidž, kupite neku od 100-tinjak plavih, crnih, smeđih i ružičastih perika iz ponude salona “Apropos”. Afro, Miss China i Cindy nazivi su triju perika marke Sunflower Wigs što su napravljene od 100-postotnog kanakelona, umjetnog vlakna koje se izrađuje u Japanu i izgledom je gotovo identično pravoj kosi, a zahtijeva manje održavanja. Kako biste jednostavno učvrstili i održavali svoju periku, u istom salonu možete kupiti i kompletnu opremu za čuvanje i održavanje perika poput igala za pričvršćivanje, higijenske kapice, šampone te sprej za učvršćivanje. Ako vam perika nakon nekog vremena dosadi u “Aproposu” će vam je podšišati i oblikovati željenu frizuru.
cijena: Afro 400 kn, Miss China 720 kn, Cindy 675 kn
adresa: saloni ‘Apropos’, Radićeva 5, Importanne Galleria, Zagreb

Ruž za strastvene žene

Vitaskin Beauty nova je linija dekorativne kozmetike Krka koja će vam pomoći da vaše usne i nokti postanu još ljepši i privlačniji. Hydra & Lasting ruževi otporni su na dodir tako da će ostati na vašim usnama i nakon najstrastvenijeg poljupca. Izrađuju se u 17 boja, od prirodnih do mladalački drskih. Uz ruž možete odabrati i odgovarajuću boju laka za nokte koji su zahvaljujući novoj formuli Quick Dry suhi dvije minute nakon nanošenja. Lakovi su dopunjeni proizvodima koji rješavaju teškoće s noktima. Gel s kalcijem jača prirodno obnavljanje i elastičnost noktiju, učvršćivač za nokte prava je pomoć za nokte sklone cijepanju, a podlak s keratinom odlična je podloga za nanošenje laka.
cijena: ruž 37 kn, lak 25 kn
adresa: parfumerije ‘Iris’

Njega cipela voskom

Erdal proizvodi za njegu obuće i odjeće sjajno su rješenje za snježne uvjete. Nanesete li sprej za impregniranje na svoju obuću ili jaknu od kože ili tkanine, voda će ostati na površini. Ako su vam cipele već oštećene, nabavite sprej za obuću od gamoša u plavoj, crnoj, smeđoj ili neutralnoj boji koji će oživiti originalnu boju vaše obuće. Za njegu kožne obuće dobro će vam doći krema izrađena na bazi pčelinjeg voska, koja dubinski prodire u kožu, čisti je, daje sjaj i impregnira, te miriše na med. Za poslovne ljude koji nemaju puno vremena za održavanje cipela Erdal je izradio “1-2-3 glanz” spužvicu s emulzijom od voska koja daje sjaj u tri poteza bez poliranja.
cijena: sprej za impregnaciju 22,90 kn, sprej za obuću 17,50 kn, krema 9,90 kn, spužvica 13,90 kn
adresa: Getro, DM, Billa, Mercator, Diona, Konzum

Plazma monitor

Novi Sanyo PDP-32H1EV san je svakog prijatelja multimedije. Super ravni plazma monitor može se postaviti na postolje ili jednostavno pričvrstiti na zid, a fantastično oštra slika intenzivnih boja ostaje svršeno jasna i oštra čak i kada je kut gledanja 160 stupnjeva. Na monitor se može priključiti PC, tv prijemnik, videorekorder ili DVD player. Dijagonala ekrana je 81 centimetar, a u kompletu dobivate daljinski upravljač i kabel za struju; držač za stropnu i zidnu montažu i zvučnike trebate posebno naručiti. Razlučivost monitora je 1024x/68 točaka, potrošnja energije je 270 W na sat.
cijena: 61.500 kn
adresa: Spectra-Media Mujkić, Gradišćanska 20, Zagreb

Janičini satovi

“Budite i vi dio pobjedničkog tima Kostelić”, slogan je pod kojim su nastali satovi s potpisom Janice Kostelić, koje si mogu priuštiti svi oni koji ne mogu kupiti Renault Clio s potpisom naše slavne skijašice. Statistička su istraživanja pokazala da čovjek, u prosjeku, 32 puta dnevno, odnosno 11.000 puta godišnje, pogleda na sat, što znači da ćete ovim satovima biti gotovo u neprestanoj vezi s Janicom. Plavi je sat izrađen od plastike, vrlo je lagan i prije svega namijenjen djeci, a sivi, metalni sat nešto je teži i “ozbiljniji” pa je namijenjen odraslima. Oba sata na sebi imaju i logo Hypo banke, glavnog sponzora Janice Kostelić.
cijena: plavi sat 198 kn, sivi sat 298 kn
adresa: Art line, Ilica 44, Zagreb

Ledenobijele naočale

Trenutačno najveći hit na optičkom tržištu su Diorove prozirne, takozvane ledenobijele naočale, namijenjene zaštiti očiju od prejakog sunca i prevelikih refleksija u zimskim mjesecima. Naočale ne naprežu oči zahvaljujući 100-postotnoj UV zaštiti, te zbog toga što nemaju okvir pa ne ograničavaju pogled. Možete ih nositi na skijanju, ali i u gradu. Ako ipak preferirate zatamnjene sunčane naočale, možete se odlučiti za nove, iznimno lagane Guccijeve naočale sa smeđim staklima koje imaju tanki metalni okvir samo s gornje strane. U Lens optici možete kupiti i ostale tipove naočala marki Bulgari, Chanel, Armani, Ferragamo i Vogue s popustom do 30 posto.
cijena: 890 kn
adresa: Lens optika, Ilica 69, Zagreb; Domobranska 3, Karlovac

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika