Objavljeno u Nacionalu br. 422, 2003-12-16
U domaćim trgovinama odnedavno možete pronaći Sperlari mandolat, poslasticu koja se u Dalmaciji i Italiji tradicionalno jede u vrijeme Božića.U domaćim trgovinama odnedavno možete pronaći Sperlari mandolat, poslasticu koja se u Dalmaciji i Italiji tradicionalno jede u vrijeme Božića. Sperlarijev je mandolat najkvalitetniji talijanski mandolat, a proizvodi se u Cremoni, kolijevci tog slatkog užitka. Klasični tvrdi mandolat, koji se polako otapa u ustima pružajući dugotrajan užitak, nalazi se u crvenom pakiranju, a u zelenom se pakiranju nalazi mekani mandolat koji se može žvakati poput karamele. Mandolat Sperlari je izrađen prema izvornoj recepturi koju brižno čuvaju u Cremoni, od najboljeg meda, s čak 50 posto badema u smjesi. Zbog toga se Sperlari, od ostalih vrsta mandolata, razlikuje nedostižnom punoćom okusa.
Cijena: od 19 do 21 kn
Adresa: maloprodajne trgovine
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu