Objavljeno u Nacionalu br. 422, 2003-12-16

Autor: Tonko Vulić

U domaćim trgovinama odnedavno možete pronaći Sperlari mandolat, poslasticu koja se u Dalmaciji i Italiji tradicionalno jede u vrijeme Božića.U domaćim trgovinama odnedavno možete pronaći Sperlari mandolat, poslasticu koja se u Dalmaciji i Italiji tradicionalno jede u vrijeme Božića.U domaćim trgovinama odnedavno možete pronaći Sperlari mandolat, poslasticu koja se u Dalmaciji i Italiji tradicionalno jede u vrijeme Božića. Sperlarijev je mandolat najkvalitetniji talijanski mandolat, a proizvodi se u Cremoni, kolijevci tog slatkog užitka. Klasični tvrdi mandolat, koji se polako otapa u ustima pružajući dugotrajan užitak, nalazi se u crvenom pakiranju, a u zelenom se pakiranju nalazi mekani mandolat koji se može žvakati poput karamele. Mandolat Sperlari je izrađen prema izvornoj recepturi koju brižno čuvaju u Cremoni, od najboljeg meda, s čak 50 posto badema u smjesi. Zbog toga se Sperlari, od ostalih vrsta mandolata, razlikuje nedostižnom punoćom okusa.
Cijena: od 19 do 21 kn
Adresa: maloprodajne trgovine

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika