Objavljeno u Nacionalu br. 354, 2002-08-28

Autor: Nacionalova redakcija

GAZETA

'Ne znam kome i zašto smetam'

Nedugo nakon što je Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik NK Dinama iz Zagreba, na tiskovnoj konferenciji potvrdio da su otkrića Nacionala o umiješanosti mafije u transfer Ivice Olića u Dinamo u najvećoj mjeri točna, Olićev menedžer Drago Marić poslao je Nacionalu pismo u komu iznosi svoju istinu o tom događaju. Marić tvrdi da on ne pripada mafijaškom miljeu, te da Vjeko Čuljak njega nije strpao u prtljažnik automobila i nakon poduže vožnje izbacio ga na ledinu NK Trnja zato što je on kućni prijatelj njegova brata Vlade još iz vremena Domovinskog rata. Osim toga, Marić tvrdi da je i on u jako dobrim odnosima s Vjekom Čuljkom, te da Čuljak nije kontrolirao najvažniju pregovaračku rundu u Pubu ‘The Hole in One’ u Vlaškoj ulici u Zagrebu.

‘Navođenje i etiketiranje Vjeke Čuljka kao mafijaša neprihvatljivo je, netočno, neutemeljeno i protivno svim zakonskim normama. Ukoliko ovakve navode temeljite na navodima, kako to vi pišete, junaka “crnih kronika” mislim da niti vi niste daleko od junakinje “crnih kronika”. Naime, vaše ime je češće objavljeno u rubrikama crne kronike dnevnog tiska nego ime Vjeke Čuljka’, piše Drago Marić obraćajući se novinarki Nacionala Jasni Babić.

Marić tvrdi da nikome nije niti je bio dužan 200.000 niti DEM, niti kuna, a niti eura, te da svoje obveze podmiruje više ili manje uredno iz svojih poslova koje obavlja onako kako najbolje zna i umije, a ne iz unovčenja Ivice Olića.
‘Ako niste znali unovčenja ljudi su daleka prošlost iz američke povijesti a Europa za njih zna i ima saznanja samo iz filmova. Niti ja niti itko drugi ima vlasnička prava na Ivicu Olića. On je nogometaš NK Marsonija a ja sam samo predsjednik Skupštine NK Marsonije’, piše Drago Marić.
Marić tvrdi i da se protiv njega ne vodi niti jedan kazneni postupak, te da je nakon teksta u Nacionalu u strahu za svoju obitelj.

Vezane vijesti

Kusturica između Emira, Nemanje i Sarajeva

Kusturica između Emira, Nemanje i Sarajeva

Filmski redatelj Emir Kusturica, koji je svoje najvažnije i najuspješnije filmove vezao za Sarajevo, pokušava obnoviti komunikaciju s ljudima u svom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika