Objavljeno u Nacionalu br. 382, 2003-03-12

Autor: Nacionalova redakcija

TELEVIZIJA

Dražen Klarić odbio prijeći na Novu TV

Urednik Vijesti CCN-a i dobitnik godišnje nagrade za televizijsko novinarstvo Dražen Klarić odbio je prošloga tjedna prijeći na Novu TV. Klarić se susreo s direktorom Nove TV Brankom Vukšićem i urednikom Andrejom Rorom, a kao argument je naveo da ne želi raditi s nekadašnjim Tuđmanovim suradnikom Miljenkom Manjkasom.
Dok je Klarić objašnjavao zašto ne želi raditi u Novinim informativnim emisijama, pojavio se Miljenko Manjkas. Na iznenađenje okupljenih, Klarić ga je upitao je li sposoban raditi objektivno novinarstvo. Manjkas je Klarića uvjeravao da je, ali se ovaj ipak odbio pridružiti ekipi što priprema “24 sata” i “Metu”.
U međuvremenu je došlo i do previranja unutar ekipe koja uređuje Novin informativni program. Najviše kritika upućuje se Branku Vukšiću čiji su intervjui dosadni i zamorni, a nema ni dikciju nužnu za voditeljski posao. Unatoč tome u četvrtak 13. ožujka Vukšić pokreće večernju emisiju “Okrugli stol Branka Vukušića”; prva će biti posvećena novom izbornom zakonu. Zajedno s njim emisiju će voditi i Mirjana Hrga kojoj se navodno nova uloga nimalo ne sviđa.

Vezane vijesti

TV prava za Premierligu prodana za 1,5 milijardi eura više

TV prava za Premierligu prodana za 1,5 milijardi eura više

Engleska nogometna liga EPL je u srijedu objavila prodaju televizijskih prava za utakmice Premier League za razdoblje od 2013. do 2016. godine za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika