Objavljeno u Nacionalu br. 393, 2003-05-27

Autor: Nacionalova redakcija

BESKUĆNICI

Dunja Pavliček zatražila stan od Grada Zagreba

Dunja Pavliček-PatakDunja Pavliček-PatakDunja Pavliček-Patak, donedavno slavna antimafijaška tužiteljica u sudskom procesu protiv tzv. zločinačke organizacije, ovih se dana obratila nadležnim tijelima gradske uprave tražeći da joj se dodijeli stan, bilo kao osobito zaslužnoj, bilo kao socijalno ugroženoj građanki. Premda ima 14 godina tužiteljskog staža, Dunja Pavliček-Patak, podrijetlom iz Pule, već godinama živi kao podstanarka u zagrebačkoj četvrti Maksimir, nedaleko od kafića “Figaro”. Uzgred rečeno, u međuvremenu se i razvela pa se sada zove samo Dunja Pavliček.
Kako Nacional doznaje, njezin zahtjev nije prihvaćen. Nakon poraza u “suđenju desetljeća”, gradski oci zaključili su da Dunja Pavliček ničim nije zadužila grad Zagreb, a kako nema djece te ima stalno radno mjesto i prima solidnu plaću u Županijskom državnom odvjetništvu, nije uvrštena ni u kategoriju egzistencijalno i socijalno ugroženog stanovništva.
Isti izvori tvrde da je od gradske vlasti dobila preporuku da se za rješavanje svog stambenog pitanja obrati nadležnom Ministarstvu pravosuđa.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika