Objavljeno u Nacionalu br. 395, 2003-06-10

Autor: Nacionalova redakcija

DOGAĐAJI

Poljoprivredna elita na Petračevu posjedu

NA HRŠAK BREGU se okupilo 80-ak uglednih poljoprivrednika i poduzetnika
NA HRŠAK BREGU se okupilo 80-ak uglednih poljoprivrednika i poduzetnika U utorak, 3. lipnja, na obiteljskom gospodarstvu Hrvoja Petrača na Hršak Bregu održana je prezentacija najnovijih traktora i opreme za vinogradarstvo i voćarstvo. Okupilo se osamdesetak poznatih poljoprivrednika i poduzetnika koji su po nesnosnoj vrućini promatrali vrhunsku poljoprivrednu mehanizaciju.
Nazočni su bili predstavnici Krapinsko-zagorske županije te gradova Zaboka i Jastrebarskog, a program je trajao dva sata. Predstavljeni su traktori “Antonio Carraro” vrijedni 35.000 eura koji su, po mišljenju stručnjaka, trenutačno najbolji na svijetu. Zbog visoke temperature dio programa morao je umjesto u vinogradu biti obavljen u hladu.
Prezentaciji su bili nazočni i Ljerka Ercegović, financijska direktorica Petrač grupe, Igor Lukačić, direktor zagrebačke podružnice Varaždinske banke, direktori Atlasa Slavica Smerdel i Zdenko Rinčić, kao i odvjetnici Anto Nobilo, Nela Pedišić i Mirko Pavasović.

Vezane vijesti

Petrač i Mateković Zagorcu moraju vratiti 750.000 eura

Petrač i Mateković Zagorcu moraju vratiti 750.000 eura

Hrvoje Petrač i Ivan Mateković, pravomoćno osuđeni zbog otmice sina bivšeg generala i pomoćnika ministra obrane Vladimira Zagorca, moraju Zagorcu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika