Objavljeno u Nacionalu br. 340, 2002-05-22

Autor: Nacionalova redakcija

MARKETING

Klijente 'Saatchi & Saatchija' zastupat će autonomne jedinice Publicis Grupe

"Saatchi & Saatchi", član Publicis Grupe S.A., četvrte po veličini svjetske grupe za tržišnu komunikaciju, prekinuo je svoju suradnju s agencijom S-Team

“Saatchi & Saatchi”, član Publicis Grupe S.A., četvrte po veličini svjetske grupe za tržišnu komunikaciju, prekinuo je svoju suradnju s agencijom S-Team koja je pokrivala područja Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bugarske. Od 12. srpnja 2002. agencije Publicis Grupe zastupat će na tim tržištima interese klijenata agencije “Saatchi & Saatchi” putem odvojenih i autonomnih “Saatchi & Saatchi” poslovnih jedinica potpuno integriranih u grupu Publicis. Ova je konsolidacija nastala kao rezultat glavne strategije Publicis Grupe prema kojoj Saatchi & Saatchi i Publicis kontinuirano istražuju i unapređuju poslovnu sinergiju da bi što bolje zastupali interese svojih klijenata.
Njene aktivnosti uključuju oglašavanje, marketinške i specijalizirane komunikacijske usluge uključujući odnose s javnošću, korporacijske i financijske komunikacije te komunikacije etničkih grupa i zdravstvene zaštite. Treća je u svijetu u media-konzaltingu i zakupu medijskog prostora, a dostupna je kroz tri autonomne svjetske mreže: Publicis Worldwide, Saatchi & Saatchi Worldwide i Fallon Worldwide, te dvije mreže za media-konzalting i zakup medija – Optimedia i ZenithMedia.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika