Objavljeno u Nacionalu br. 402, 2003-07-29

Autor: Nacionalova redakcija

SVJETSKA BANKA

Vorkinka nasljeđuje Anand K.Seth

Svjetska banka imenovala je Ananda K. Setha novim direktorom Odjela za južnu i srednju EuropuSvjetska banka imenovala je Ananda K. Setha novim direktorom Odjela za južnu i srednju EuropuSvjetska banka imenovala je Ananda K. Setha novim direktorom Odjela za južnu i srednju Europu, a dosadašnjeg direktora tog Odjela Andrewa N. Vorkinka imenovala je direktorom za Tursku. Andrew Vorkink pet je godina bio direktor Odjela Svjetske banke za južnu i srednju Europu (obuhvaća Bugarsku, Hrvatsku i Rumunjsku), uključujući i tri godine za Hrvatsku.
Navedena imenovanja stupaju na snagu 15. kolovoza ove godine.
Anand K. Seth, porijeklom Indijac, u Svjetskoj je banci počeo raditi kao mladi stručnjak. Vodio je poslove u regijama Europe i srednje Azije (ECA) te Bliskog istoka i sjeverne Afrike (MNA), a bio je i zamjenik voditelja Ureda Svjetske banke u Bangladešu. Prije ovog imenovanja bio je direktor u Uredu glavnog direktora zaduženog za operacije Svjetske banke, Shengmana Zhanga, a bavio se korporativnim poslovanjem Svjetske banke, uključujući cijenu poslovanja i strategiju decentralizacije Banke.

Vezane vijesti

Hrvatska mora ulagati u istraživanje da bi opstala

Hrvatska mora ulagati u istraživanje da bi opstala

Institut za Inovacije pripremio je još jedan zanimljiv i britak Thinkers Impact Series govor koji je održao Voditelj ureda Svjetske banke u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika