Objavljeno u Nacionalu br. 403, 2003-08-05

Autor: Nacionalova redakcija

Prodaja Petroma

Zajednička ponuda MOL-a, OMV-a i Lukoila

...

Mađarska naftna kompanija MOL udružit će snage s ruskim Lukoilom i austrijskim OMV-om kako bi se zajednički natjecali za kupovinu 31 posto udjela u rumunjskoj državnoj naftnoj kompaniji PetromMađarska naftna kompanija MOL udružit će snage s ruskim Lukoilom i austrijskim OMV-om kako bi se zajednički natjecali za kupovinu 31 posto udjela u rumunjskoj državnoj naftnoj kompaniji PetromMađarska naftna kompanija MOL udružit će snage s ruskim Lukoilom i austrijskim OMV-om kako bi se zajednički natjecali za kupovinu 31 posto udjela u rumunjskoj državnoj naftnoj kompaniji Petrom, objavio je rumunjski časopis Ziarul Financiar. Petromu su potrebne velike investicije jer su mu glavne rafinerije u vrlo lošem stanju. U tom časopisu se navodi da će za privatizaciju biti zainteresirano i nekoliko američkih te multinacionalnih kompanija.
Istovremeno podružnica mađarske naftne kompanije MOL u Rumunjskoj, MOL Romania, potpisala je ugovor o preuzimanju 23 benzinske stanice u Rumunjskoj od poduzeća Shell Romania, čime će svoju tamošnju mrežu stanica povećati s 50 na 73 stanice.

Vezane vijesti

Linić: O Aldottu ne razgovaram preko medija

Linić: O Aldottu ne razgovaram preko medija

Ministar financija Slavko Linić izjavio je danas kako smjenjivanje predsjednika Uprave Ine Zoltana Aldotta nije predmet razgovora dvaju strateških… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika