Objavljeno u Nacionalu br. 411, 2003-09-30

Autor: Nacionalova redakcija

Poslovanje dnevnih novina

Styria profitirala od prodaje VIPneta

Glavna urednica Večernjeg lista Ružica Cigler uručila je Večernjakovo Zlatno sunce, nagradu za najbolje mjesto na jadranskoj obali, direktorici Turističke zajednice grada Dubrovnika Nives MilošGlavna urednica Večernjeg lista Ružica Cigler uručila je Večernjakovo Zlatno sunce, nagradu za najbolje mjesto na jadranskoj obali, direktorici Turističke zajednice grada Dubrovnika Nives MilošNa dubrovačkom Stradunu podijeljene su prošli tjedan nagrade Večernjakove Turističke patrole za 2003. godinu. Glavna urednica Večernjeg lista Ružica Cigler uručila je Večernjakovo Zlatno sunce, nagradu za najbolje mjesto na jadranskoj obali, direktorici Turističke zajednice grada Dubrovnika Nives Miloš.
Najboljom marinom proglašena je ACI marina Cres, a znakom najviše kvalitete u ugostiteljstvu, Velikomzvijezdom, okitilo se pet restorana: Valsabion i Milan iz Pule, Plavi podrum iz Voloskog, Kapetanova kuća iz Malog Stona i Kukuriku iz Kastva.
Inače Večernji list je nedavno objavio poslovne rezultate za prvo polugodište ove godine, prema kojima je zabilježena dobit od 121,4 milijuna kuna uz porast poslovnih prihoda od 5,6 posto.
Prihodi od prodaje novina pali su za 3,7 posto, a financijski prihod u velikoj je mjeri posljedica prodaje udjela u mobilnom operateru VIPnetu za koji je Večernji list dobio 120 milijuna kuna. Usporedbe radi, austrijski izdavač Styria je preuzimanje najtiražnijeg lista u Hrvatskoj platio tadašnjih 23 milijuna maraka.

Vezane vijesti

Ponovno otkazi u Večernjem: Među otpuštenima i štrajkaši?

Ponovno otkazi u Večernjem: Među otpuštenima i štrajkaši?

Četrnaest novinara Večernjeg lista danas je dobilo otkaze, potvrdila je Uprava tog lista. Otkaze su opravdali mjerama restrukturiranja zbog štednje.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika