Objavljeno u Nacionalu br. 417, 2003-11-12

Autor: Nacionalova redakcija

KONČAR

U prvih devet mjeseci 1,34 milijarde kuna prihoda

Prema konsolidiranim podacima Grupa Končar u prvih devet mjeseci prodajom je ostvarila prihod od 1,34 milijarde kuna, što je za 33,4% više nego u istom razdoblju 2002. godine.Prema konsolidiranim podacima Grupa Končar u prvih devet mjeseci prodajom je ostvarila prihod od 1,34 milijarde kuna, što je za 33,4% više nego u istom razdoblju 2002. godine.Prema konsolidiranim podacima Grupa Končar u prvih devet mjeseci prodajom je ostvarila prihod od 1,34 milijarde kuna, što je za 33,4% više nego u istom razdoblju 2002. godine. Značajan rast ostvaren je u prodaji na domaćem tržištu (+52,6%), za što je uvelike zaslužna isporuka trafostanica Ernestinovo i Žerjavinec.
Porast prodaje na inozemnom tržištu, gdje je ostvareno 455,4 milijuna kuna prihoda, iznosio je sedam posto na godišnjoj razini. Najznačajnija izvozna tržišta za poduzeća Grupe Končar su BiH, Francuska, Njemačka, Srbija i Crna Gora te Ujedinjeni Arapski Emirati.
Od početka godine do kraja rujna u Končaru su zaključili nove poslove u vrijednosti od 1,39 milijardi kuna. Od toga se 48% odnosi na izvozne poslove.

Vezane vijesti

Kerum i Končar pregovaraju o "Marjanu"

Kerum i Končar pregovaraju o "Marjanu"

Splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum sastao se danas s poduzetnikom Dankom Končarom kako bi razgovarali u kupoprodaji hotela “Marjan” u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika