Objavljeno u Nacionalu br. 417, 2003-11-12

Autor: Nacionalova redakcija

PRIVATIZACIJA

Dubrovački hotel Neptun zagrebačkom Importanneu

Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) prihvatio je ponudu tvrtke Importanne koja je za 87,84% dionica dubrovačkog hotela Neptun ponudila 31,5 milijuna kuna uz ulaganje od 81,5 milijuna kuna.Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) prihvatio je ponudu tvrtke Importanne koja je za 87,84% dionica dubrovačkog hotela Neptun ponudila 31,5 milijuna kuna uz ulaganje od 81,5 milijuna kuna.Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) prihvatio je ponudu tvrtke Importanne koja je za 87,84% dionica dubrovačkog hotela Neptun ponudila 31,5 milijuna kuna uz ulaganje od 81,5 milijuna kuna.
Prihvaćena je i prodaja tvrtke Mali maj, koja je u vlasništvu grada Poreča i države. Tvrtka ne posluje niti ima zaposlenike, no vlasnik je zemljišta od 15.832 četvornih metara s nedovršenom građevinom, koju će Hypo Alpe-Adria Consultants kupiti za 14,9 milijuna kuna i uz ulaganje od 309,3 milijuna kuna pretvoriti u sportsko-rekreacijsko-zdravstveni centar.
UO je prihvatio odluku o listi poduzeća čiji će manjinski udjeli u vlasništvu države biti prodani radi pokrića kapitalnih izdataka ministarstava obnove, pravosuđa i prometa i veza te Hrvatskih voda. Ukupna nominalna vrijednost dionica koje će na prodaju kreće se oko 30,6 milijuna kuna.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika