Objavljeno u Nacionalu br. 424, 2003-12-30

Autor: Nacionalova redakcija

Promjena u duhanskom divu

TDR postao Adris grupa

...

Na prošlotjednoj glasovnoj skupštini dioničari Tvornice duhana Rovinj prihvatili su odluku o osnivanju posebne tvrtke TDR d.o.o. što će poslovati u sklopu kompanije koja mijenja naziv u Adris Grupa.Na prošlotjednoj glasovnoj skupštini dioničari Tvornice duhana Rovinj prihvatili su odluku o osnivanju posebne tvrtke TDR d.o.o. što će poslovati u sklopu kompanije koja mijenja naziv u Adris Grupa.Na prošlotjednoj glasovnoj skupštini dioničari Tvornice duhana Rovinj prihvatili su odluku o osnivanju posebne tvrtke TDR d.o.o. što će poslovati u sklopu kompanije koja mijenja naziv u Adris Grupa. Cjelokupna djelatnost vezana uz proizvodnju duhana i duhanskih proizvoda ostvarivat će se u TDR-u koji će preuzeti imovinu i djelatnike vezane uz tu djelatnost. Osnovna djelatnost Adris Grupe bit će upravljanje i ulaganje. Uz novoosnovani TDR Adris Grupa u svom sastavu ima tvrtku Adria Resorts.
U sklopu statutarnih promjena dioničari su prihvatili i odluku o dijeljenju dionica tako da se svaka dionica sadašnje nominalne vrijednosti od tisuću kuna dijeli na deset dionica, čija je nominalna vrijednost 100 kuna.

Vezane vijesti

TDR: Izloženi smo diskriminaciji na srpskom tržištu

TDR: Izloženi smo diskriminaciji na srpskom tržištu

Ovih dana TDR je uputio pismo Ministarstvu financija Republike Srbije na inicijativu koja bi se trebala naći na jednoj od idućih sjednica Vlade… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika