Objavljeno u Nacionalu br. 509, 2005-08-15

Autor: Nacionalova redakcija

GAZETA

Hrvatski blok na registracijama

Vjernost Pašaliću

Ante Baković, jedna od najmračnijih figura Tuđmanova režima i Pašalićev čovjek za većinu prljavih poslova unutar tajnih službi, iako nema nikakve veze s odbojkom ni nekim drugim sportom, predsjednik je Odbojkaškog kluba Mladost i Hrvatskog odbojkaškog saveza. Na to mjesto došao je u trenutku kad su ljudi koji su odlučivali o tim pozicijama bili uvjereni da će Ivić Pašalić postati predsjednikom HDZ-a. Budući da je Baković "Doktorov" najvjerniji čovjek, smatrali su da će preko njega lakše financirati cijeli pogon Mladosti i Odbojkaškog saveza. Koliko je povezan s Pašalićem i njegovim Hrvatskim blokom, govori i registracija njegova automobila volva terenca ZG-2002-HB. Brojke označavaju godinu osnivanja a HB skraćenicu od Hrvatskog bloka. Sličnu registraciju sa slovima HB ima i drugi Pašalićev poklonik Višeslav Vukojević, sin Vice Vukojevića, člana Ustavnog suda RH.
Premda Baković iz državnog proračuna dobiva 7,5 milijuna kuna, do sada nije uspio postići ni jedan zapaženiji rezultat. Mladost je kao najbogatiji klub u Hrvatskoj ove godine izgubila titulu prvaka države od Varaždina.

Vezane vijesti

Pretjerao je: Ante Gotovac na policiji zbog nasilja prema Simoni

Pretjerao je: Ante Gotovac na policiji zbog nasilja prema Simoni

Drama u obitelji Gotovac dobila je novi nastavak. Naime, Simona Gotovac je prijavila sinoć svog supruga Antu policiji zbog obiteljskog nasilja.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika