Objavljeno u Nacionalu br. 512, 2005-09-05

Autor: Tonko Vulić

U namjeri da potrošačima ponudi kvalitetan i praktičan proizvod po povoljnoj cijeni, Podravaka je na hrvatsko tržište lansirala novi proizvod - Podravka pire krumpir od 200 grama. Priprema ovog pirea vrlo je jednostavna, s obzirom na to da kuhanje nije potrebno. Priprema se s vodom i mlijekom, a ne sadrži gluten tako da ga mogu uzimati osobe koje boluju od celijakije. Može se upotrijebiti i za pripremu kroketa, nabujaka, umaka od krumpira, za zgušnjavanje variva ili kao dodatak za pripremu polpeta. Kutija sadržava dvije vrećice od po 100 grama namijenjene pripremi od tri do četiri porcije.
Cijena:
Adresa: maloprodajne trgovine

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika