22.02.2006. / 12:05

Autor: Ela Radić

Koliko košta hrvatska intima?

Sve ima svoju cijenu pa tako i intiman svijet hrvatskih zvijezda. Primjerice, ukoliko želite vidjeti fotografije s vjenčanja Vlatke Pokos i Josipa Radeljaka, taj će vas užitak koštati 10 000 eura.

Ksenija Prohaska - zbog svoje uloge u predstavi o Billie Holliday trenutačno je iznimno tražena, a za njezine javne istupe menadžer traži 1500 eura Ksenija Prohaska - zbog svoje uloge u predstavi o Billie Holliday trenutačno je iznimno tražena, a za njezine javne istupe menadžer traži 1500 eura Odnedavno je i u Hrvatskoj postalo popularno nešto što je, na žalost, u svijetu već uvriježena stvar - intima poznatih osoba. To je roba kojom se može i smije trgovati, a mnoge se naše poznate osobe ne libe takve trgovine. Za gostovanje u nekoj televizijskoj emisiji, pristanak na intervju ili dopuštenje objave privatnih fotografija, poznati Hrvati sve češće traže određenu naknadu. Nekad je riječ o novčanom iznosu a ponekad, kao recimo u slučaju Tonyja Cetinskog ili Indire i Narcisa Mujkića opremanje dijela stana. Tony je za ekskluzivne fotografije s prvog vjenčanja dobio novu kuhinju a nju je tražio i bračni par Mujkić kao naknadu za dozvolu fotografiranja njihova stana. Karmela Vukov Colić trgovala je s fotografijama svog novorođenog sina Noe a najveći je iznos za fotografije zatražila a i dobila Vlatka Pokos koja je za snimke s vjenčanja nje i Josipa Radeljaka inkasirala 10 000 eura.  Esma Redžepova i Rambo Amadeus traže po 500 a Ksenija Prohaska čak 1500 eura za pojavljivanje u nekoj emisiji dok su sve rjeđi oni kojima novinari ponude iznos a oni ga odbiju smatrajući kako je smiješno na takav način zarađivati novac. Primjera je puno, objašnjenja su razna ali razlog uvijek isti - novac. Detaljnije u tiskanom izdanju magazina Extra!

Fotogalerija

  • Ksenija Prohaska - zbog svoje uloge u predstavi o Billie Holliday trenutačno je iznimno tražena, a za njezine javne istupe menadžer traži 1500 eura
  • Anđa Marić - svoje je fotografije s vjenčanja prodala jednom ženskom časopisu koji joj je, na njezino čuđenje pristao opremiti kuhinju u stanu (klikni i povećaj!)
  • Vlatka Pokos - za snimke vjenčanja tražila je 10.000 eura, ali navodno samo da bi se rješila upornih novinara
  • Rambo Amadeus - za gostovanje u emisji traži 500 eura

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika