Objavljeno u Nacionalu br. 540, 2006-03-20

Autor: Nacionalova redakcija

Gavelino, marinirano pile pripremljeno za pečenje, novi je Vindijin proizvod iz asortimana piletine Cekin. Osnovne karakteristike Gavelina su jednostavnost pripreme te vrhunska kvaliteta zdrave i dijetalne piletine oplemenjene mješavinom začina te zapakirane u foliju za pečenje u namjenskoj posudici. Sve što je potrebno napraviti za pripremu ove delicije je izbosti nekoliko rupica na foliji te staviti u pećnicu i peći sat vremena na temperaturi od 200 Celzijevih stupnjeva. U 100 g Gavelina ima oko 24 posto bjelančevina i samo 13 posto masnoće, a sadržava i sedam esencijalnih aminokiselina, vitamine A, B1, B2, B6, B12, te kalcij, kalij, fosfor, cink, magnezij i željezo.
Cijena: 22,90 kn
Adresa: maloprodajne trgovine

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika