05.04.2003. / 00:00

Autor: Petra Smoljak

POZNATI

GLUMAC IZ SERIJE "THE SOPRANOS" UHIĆEN ZBOG DROGE

GLUMAC IZ SERIJE “THE SOPRANOS” UHIĆEN ZBOG DROGE
Richard Maldone, američki karakterni glumac, koji igra manju ulogu u popularnoj TV-seriji “The Sopranos”, uhićen je prošlog četvrtka u New Yorku zbog droge. Pao je u zamku koju su mu postavili kamuflirani agenti u civilu. On je jednom od njih ponudio besplatno ketamin, iako za tu drogu Maldone nije primio nikakav novac, i ovakvo besplatno davanje droge nepoznatoj osobi po zakonu New Yorka tretira se kao prodaja, te mu prijeti izuzetno teška kazna između sedam i 15 godina zatvora. Njegov odvjetnik tvrdi da Maldone nije ni za što kriv, te da će on pred sudom to lako dokazati.
Richard Maldone u seriji “The Sopranos” igra mafijaškog šefa Alberta Baresea, te se pojavljuje samo u nekim epizodama. On u posljednje vrijeme igra i u filmovima, pa je nastupio u filmu “Analyze That” sa Robertom de Nirom i Billyjem Crystalom u glavnim ulogama. Maldone je imao već nevolja sa zakonom, pa je već neko vrijeme proveo u zatvoru devedesetih godina zbog nanošenja tjelesne ozlijede. Producenti njegove serije nisu se oglasili kako će se odnositi prema njegovim problemima sa policijom.

Vezane vijesti

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Krivotvoritelj Gotovinine putovnice osuđen zbog krijumčarenja droge

Franjo Katavić, krivotvoritelj putovnice kojom se u bijegu koristio general Ante Gotovina, danas je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika