07.07.2006. / 13:55

Autor: Marko Nišević

POLITIČKE STRANKE

Đurđa Adlešić: "Budiša me ne ugrožava"

Na pitanje kako bi reagirala kad bi Budiša izrazio želju da se vrati na čelo HSLS-a, predsjednica HSLS-a kratko je odgovorila: "Unutarstranački izbori održavaju se na Saboru stranke, a kao što znate, naš Sabor održan je nedavno"

Nacional je u petak razgovarao s predsjednicom HSLS-a Đurđom Adlešić, povodom nedavnog prijateljskog ručka premijera Ive Sanadera i nekadašnjeg čelnika HSLS-a, Dražena Budiše. Đurđa Adlešić nije željela komentirati "nečije razgovore za ručkom", ali smatra da angažiranje Budiše u HSLS-u ne bi bilo loše. "Dražen je izrazio želju da pomogne stranci, a njegovim eventualnim angažmanom ne osjećam se nimalo ugrožena" izjavila je predsjednica socijal-liberala. Na pitanje kako bi reagirala kad bi Budiša izrazio želju da se vrati na čelo HSLS-a, kratko je odgovorila: "Unutarstranački izbori održavaju se na Saboru stranke, a kao što znate, naš Sabor održan je nedavno". Također je izjavila kako njena stranka na izbore izlazi samostalno te kako "još nisu zainteresirani za post-koalicijske priče". "Nemamo preferencije među koalicijskim partnerima, eventualno ćemo koalirati sa bilo kojom strankom koja prihvati program HSLS-a, ali takve nagađanja su preuranjena. O tome ćemo razmišljati nakon izbora" zaključila je Đurđa Adlešić.

Vezane vijesti

'Ništa se nije promijenilo'

'Ništa se nije promijenilo'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas kako je aktualna vlada nastavlja tamo gdje je stala loša prethodna vlada te kako se tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika