10.04.2003. / 00:00

Autor: Petra Smoljak

POZNATI

MADONNA DOBILA POSEBNU EMISIJU


Američka pjevačica Madonna imat će na američkoj glazbenoj TV-mreži MTV 22. travnja posebnu emisiju, i to u povodu izlaska njenog novog albuma. Emisija će se zvati “Madonna on Stage and on the Record”, a očekuje se s velikom pozornošću zbog reakcije koju je izazvao njezin video za glavnu pjesmu s novog albuma “American Life”. Riječ je o antiratnom spotu, u kojem je ona odjevena u lažnu uniformu. Madonna je davala proteklih mjeseci i neke antiratne izjave, a njen video se objašnjavao kao napad na američkog predsjednika Georgea W. Busha, jer u posljednjoj sceni videa ona baca granatu u krilo glumca, koji prikazuje predsjednika Busha. Zbog negativnih reakcija, koje je spot izazvao, nakon početka rata u Iraku ga je povukla kako ne bi izgledalo da nema poštovanja prema američkim vojnicima.
U spomenutoj emisiji Madonna će pjevati, ali i razgovarati o svojim glazbenim planovima i svojim političkim stavovima. Emisiju će voditi poznati voditelj MTV-ija Carson Daly, intervju će s njom raditi John Norris, a pitanja će moći postavljati i gledatelji u studiju. Još nije objavljeno koje će pjesme u emisiji izvesti.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika