Objavljeno u Nacionalu br. 558, 2006-07-24
Tjestenina Garofalo, koja se od kraja 18. stoljeća proizvodi u malom talijanskom gradiću Gragnanu, odnedavno se može nabaviti i u Hrvatskoj. Izrađuje se od brašna pšenice uzgojene u iznimno povoljnom prirodnom okruženju, između mora i planina, integrirajući tradiciju, iskustvo i modernu tehnologiju. Tjestenina Garofalo radi se od brašna i prirodne izvorske vode te suši na laganom povjetarcu pa se svojim okusom razlikuje od industrijski rađenih tjestenina. Izrađuje se u više oblika, tako da možete odabrati baš onu koja najviše odgovara uz jelo koje pripremate. Cijena: 500 g od 6 do 13,50 kn Adresa: Mercator Zagreb, Pula i Split
Komentari
Ovaj članak nema komentara.
Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.
Najnovije
-
05.07.2012. / 10:38
Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište
-
29.06.2012. / 16:26
Šokantna i provokativna modna predstava
-
29.06.2012. / 16:20
'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'
-
29.06.2012. / 16:09
Uživajte u sekundu dužem vikendu