31.07.2006. / 17:29

Autor: Martina Zeković

Misteriozna beba Toma Cruisea

Bolnički službenik izjavio je da certifikat nije izdan na vrijeme jer se nitko od roditelja ili opunomoćenika nije pojavio sve do 4. maja. Iako potpis nije u potpunosti čitak, osoba se potpisala kao "prijatelj"

Sretni par nikad se nije razdvajaoSretni par nikad se nije razdvajao Nastavlja se misterij oko djeteta Toma Cruisea i Katie Holmes. Postoji sumnja da beba možda uopće ne postoji s obzirom da ni Tom ni Katie 3 mjeseca nakon rođenja djeteta nisu viđeni s malom Suri čak ni od strane vlastitih susjeda. Na internetu je u prilog tome osvanuo rodni list Suri Cruise sa nekim zanimljivim detaljima. Suri je navodno rođena u bolnici St. John's u kojoj se rodni list izdaje najkasnije 10 dana od samog rođenja. Suri je rođena 18. travnja, ali njen je certifikat izdan 20 dana kasnije. Bolnički službenik izjavio je da certifikat nije izdan na vrijeme jer se nitko od roditelja ili opunomoćenika nije pojavio sve do 4. maja. Iako potpis nije u potpunosti čitak, osoba se potpisala kao "prijatelj".
"Dokument nije potpisao doktor već službenica koja uopće nije prisustvovala porodu, a razlog potpisivanja rodnog lista bilo je vađenje putovnice tromjesečne Suri", izjavio je predstavnik bolnice.

Fotogalerija

  • Sretni par nikad se nije razdvajao
  • Rodni list Suri Cruise
  • Trudna Katie u shoppingu

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika