06.09.2006. / 13:33

Autor: Martina Zeković

AUSTRIJA

ORF će emitirati intervju s otetom Nataschom Kampusch

Razgovor je za ORF vodio Christoph Feurstein koji kaže da se u nekim trenucima intervjua naježio

Austrijska televizija ORF dobila je intervju s Nataschom Kampusch koji bi trebao biti prikazan u srijedu u 20.15 sati po lokalnom vremenu. Intervju će biti emitiran i na radiju i internetu, a časopisi Kronen-Zeitung i News objavit će vlastite intervjue sa Kampusch. Razgovor je za ORF vodio Christoph Feurstein koji kaže da se u nekim trenucima intervjua naježio. Lokacija na kojoj je obavljen intervju je nepoznata, a Natasha je došla bez ikakve maske. Još uvijek nije sigurno hoće li joj lice biti elektronski zamaskirano ili će se napokon otkriti njezin izgled. Ostale međunarodne televizijske kuće, s izuzetkom njemačkog RTL-a, prenosit će intervju u 22 sata po londonskom vremenu, odnosno 23 sata po našoj vremenskoj zoni.

Naime, Natascha Kampusch nestala je 1998. godine prilikom odlaska u školu kada joj je bilo 10 godina, a pronađena je kako luta parkom u Deutsch-Wagramu u predgrađu Beča. Otmičar je djevojčicu punih osam godina držao u podrumskoj prostoriji veličine 3 x 4 metara. Natascha Kampusch cijelo je vrijeme bila posve izolirana od vanjskog svijeta. Smjela je povremeno, ali vrlo malo čitati i katkad gledati televiziju. Otmičar se ubio devet sati nakon bijega svoje žrtve skočivši pod vlak sjeverno od Beča.

Vezane vijesti

Sedam afganistanskih razminiravatelja dekapitirano

Sedam afganistanskih razminiravatelja dekapitirano

Sedam od 28 afganistanskih razminiravatelja iz specijalizirane nevladine organizacije, oteti 6. srpnja na zapadu Afganistana, dekapitirani su,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika