19.09.2006. / 15:05

Autor: Martina Zeković

POŽEGA

Zec ostaje u 30-dnevnom pritvoru

Osim Zeca u pritvoru ostaju i bivša članica Uprave "Kamen Ingrada" Đurđica Kristić te ravnatelj Županijske uprave za ceste Milan Ivanko za koje se sumnjiči da su zloporabama pribavili 25 milijuna kuna za tvrtku "Kamen Ingrad"

Bivši predsjednik Uprave "Kamen Ingrada" Vlado Zec koji je osumnjičen za zloporabe u gospodarskom poslovanju, ostaje u 30-dnevnom pritvoru obzirom da je sudsko Izvanraspravno vijeće odbilo žalbe o pritvoru okrivljenika te je odluka o pritvoru postala pravomoćna, potvrdio je glasnogovornik Županijskog suda u Požegi Branimir Miljević. Osim Zeca u pritvoru ostaju i bivša članica Uprave "Kamen Ingrada" Đurđica Kristić te ravnatelj Županijske uprave za ceste Milan Ivanko za koje se sumnjiči da su zloporabama pribavili 25 milijuna kuna za tvrtku "Kamen Ingrad". Županijsko državno odvjetništvo za njih je troje zatražilo pritvor kako bi se spriječio utjecaj na svjedoke i kako se ne bi ponovilo kažnjivo djelo te zbog posebno teških okolnosti u kojima je kažnjivo djelo počinjeno. Tijekom dana Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Požegi odlučivat će o žalbi okrivljenika na rješenje o otvaranju istrage.

Vezane vijesti

Istarski kamen za novi most u Veneciji

Stoljećima je samo jedan most povezivao dvije obale Grand kanala u Veneciji, ujedno i najpoznatiji most u gradu, Ponte di Rialto. Nakon njega su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika