25.09.2006. / 11:22

Autor: Marko Ćustić

SURF

Svi spotovi 80-ih

Dosadilo vam je tražiti svoje omiljene video spotove iz osamdesetih na YouTubeu? Ne možete se sjetiti kako se zvala ona grupa u kojoj je pjevač imao kokoticu poput kile skuhanih pa nageliranih špageta?

Dosadilo vam je tražiti svoje omiljene video spotove iz osamdesetih na YouTubeu? Ne možete se sjetiti kako se zvala ona grupa u kojoj je pjevač imao kokoticu poput kile skuhanih pa nageliranih špageta?*

Brinite se ne. Netko je skupio sve spomena vrijedne videospotove ludih i nikad prežaljenih 80-ih na www.1500videos.com. Pogledajte kako Sabrini ispadaju grudi iz majice. Pucajte si u glavu dok po trilijunti put slušate Bobbyja McFerina i "Don't Worry, Be Happy". Pogledajte predivne kostime Ottawana u spotu "D.I.S.C.O.".

Surfovi favoriti: Visage - "Fade to Grey", Grandmaster Flash - "White Lines", Ultravox - "Vienna".

Spotovi zbog kojih žalimo što ih nema: Duran Duran - "Rio", Wham - "Club Tropicana", Devo - "Whip It". Srećom, YouTube je samo jedan klik dalje.

Generacijo X, www.1500videos.com je idealan site za tulume. Ako imate nekog jadnika cijelu noć da klika na spot po spot.

*A Flock of Seagulls

Vezane vijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Havajskom surferu Garrettu McNamari, Guinnessova knjiga rekorda priznala je rekord za surfanje na najvećem valu koji je ikada netko "zajahao",… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika