27.11.2006. / 12:34

Autor: Ana Kirin

ZAGREB

Tajni sastanak Silajdžića, Komšića i Mesića

Kako pišu banjalučke Nezavisne novine, Silajdžić i Komšić razgovarali su s Mesićem na privatnoj večeri koju je organizirao Petar Jozelić, hrvatski poduzetnik porijeklom iz BiH i blizak prijatelj hrvatskog predsjednika

Članovi Predsjedništva BiH Haris Silajdžić i Željko Komšić u nedjelju navečer u Zagrebu su se tajno sastali s hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem, nekoliko dana uoči njegova službenog posjeta BiH, objavili su u ponedjeljak bosanskohercegovački mediji. Sastanak nije službeno najavljen, a u njegovoj organizaciji zaobiđeno je i ministarstvo vanjskih poslova BiH. Kako pišu banjalučke Nezavisne novine, Silajdžić i Komšić razgovarali su s Mesićem na privatnoj večeri koju je organizirao Petar Jozelić, hrvatski poduzetnik porijeklom iz BiH i blizak prijatelj hrvatskog predsjednika.

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović izrazio je nezadovoljstvo zbog činjenice da je taj sastanak održan bez njegova znanja. "Ovakva praksa teško može dovesti do razvoja BiH i gradnje povjerenja u Predsjedništvu", izjavio je Radmanović.

Iz Ureda predsjednika Mesića doznaje se da se hrvatski predsjednik pridružio dvojici članova Predsjedništva BiH na privatnoj večeri u Zagrebu. S predsjedateljem Predsjedništva BiH Nebojšom Radmanovićem službeno je razgovarao tijekom boravka u Crnoj Gori 15. i 16. studenoga.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika