29.11.2006. / 16:24

Autor: Martina Zeković

OPTUŽBA

Vojković zamrzava sve stranačke funkcije

Predsjedništvo HSLS-a je nakon sjednice održane u utorak navečer, sugeriralo Vojkoviću da do okončanja istrage podnese ostavku na dužnost potpredsjednika stranke. Premda je bio pozvan, Vojković nije došao na sjednicu

Potpredsjednik HSLS-a Hrvoje Vojković priopćio je u srijedu da zamrzava sve stranačke funkcije i aktivnosti dok se ne pokaže da nije kriv, kako njegova osobna obiteljska situacija ne bi nanijela štetu stranci, s obzirom na nastale okolnosti. Naime, predsjednika Uprave Croatia osiguranja i potpredsjednika HSLS-a supruga je nedavno javno optužila za zlostavljanje, a u tijeku je njihova brakorazvodna parnica o čemu je Diana Vojković pričala u ekskluzivnom intervjuu za Nacional.

Vojković izražava uvjerenost da će nadležne institucije što prije utvrditi činjenično stanje i zaštititi njegovo dijete, a smatra da je njegova moralna i profesionalna odgovornost obratiti se medijima.

Predsjedništvo HSLS-a je nakon sjednice održane u utorak navečer, sugeriralo Vojkoviću da do okončanja istrage podnese ostavku na dužnost potpredsjednika stranke. Premda je bio pozvan, Vojković nije došao na sjednicu.

Vezane vijesti

Premija veća od 2 milijarde kuna

Premija veća od 2 milijarde kuna

Croatia osiguranje, najveća hrvatska osiguravajuća kompanija, objavila je polugodišnje rezultate poslovanje prema kojima je ukupna zaračunata premija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika