28.05.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

VELIKA BRITANIJA – TV

DROGIRANE I OPLJAČKANE TELEVIZIJSKE NOVINARKE

"What Not To Wear"

LONDON: Vrlo neugodan događaj preživjele su dvije slavne voditeljice novinarke britanske TV-mreže BBC tokom netom završenog filmskog festivala u Cannesu. Susannah Constantine i Trinny Woodall izuzetno su popularne modne stručnjakinje, koje vode jako gledanu televizijsku emisiju “What Not To Wear” – ”Što ne treba nositi” na prvom programu britanske državne televizije. One su stigle u Cannes da tamo snime posebno emisiju o odijevanju filmskih zvijezda i drugih slavnih osoba, koje su prisustvovale festivalu u Cannesu.

Odsjele su u tamošnjoj vili jednog svojeg prijatelja. Po noći, dok su obje spavale, u kuću su upali provalnici, ušli u njihovu spavaću sobu, te ih obje omamili kloroformom ili nekim drugim sredstvom. Dok su one bile u nesvijesti provalnici su im opljačkali novac i dragocjenosti i nestali. Što se dogodilo one su shvatile tek kada su se osvijestile, pa su obavijestile policiju.

Policija je obznanila da je već bilo kakvih slučajeva provale i pljačke, da za počiniteljima traga, te da je u svemu sretna okolnost da novinarke nisu povrijeđene. One su tako šokirane onim što im se dogodilo da su prekinule pripreme za emisiju, te se vratile u London.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika