20.12.2006. / 10:51

Autor: Ana Kirin

EXTRA ZONE

Posrnula Miss Amerike zadržala krunu

Trump je rekao da Tari Conner neće oduzeti krunu unatoč optužbama za konzumiranje alkohola prije navršene 21. godine, zloporabu droga i nemoralno ponašanje

Tajkun Donald Trump pokazao je svoju mekšu stranu kada je u utorak ujutro posrnuloj Miss Amerike Tari Conner dopustio da zadrži krunu. Mnogi su očekivali da će Trump insistirati da Miss Kentuckyja odstupi s prijestolja nakon što je razuzdanim životom u New Yorku osramotila izbor ljepote u njegovom vlasništvu. No bio je to Trumpov zakašnjeli dar Tari za njen 21. rođendan, koji je i nju samu iznenadio.

Trum je rekao da joj neće oduzeti krunu unatoč optužbama za konzumiranje alkohola prije navršene 21. godine, zloporabu droga i nemoralno ponašanje. Izjavio je da se Tara složila da ode na liječenje. "Ona zna da će, ako sada napravi i najmanju pogrešku odmah biti smijenjena", dodao je. Trum je također rekao kako vjeruje da ona može puno pomoći mladim ljudima.

Tara se borila da ne zaplače dok je odgovarala Trumpu: "Ni u kom slučaju nisam mislila da bih mogla dobiti drugu šansu. Primila sam veliki blagoslov. Za to je zaista potrebna osoba s predivnim srcem, sa zlatim srcem i dobrom dušom."

Vezane vijesti

Hillary Swank dirnuta primanjem vlastite zvijezde

Američka glumica Hillary Swank (32) je u ponedjeljak dobila svoju zvijezdu na poznatom holivudskom Šetalištu slavnih. Dvostruka dobitnica zlatnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika